NaslovnicaVijestiChelsea u velikom šopingu u Juventusu: Transfer trojice nogometaša skoro pa gotova...

Chelsea u velikom šopingu u Juventusu: Transfer trojice nogometaša skoro pa gotova stvar, Abramovič za njih plaća 200 milioan eura!

Novac koji će Chelsea uskoro dobiti iz Madrida očito će se brzo preusmjeriti na “Čizmu” tačnije u Juventus, koji je primoran prodavati zbog kupovine Ronalda.

Chelsea u velikom šopingu

Čini se da su odlasci Eden Hazarda i Thibaut Courtois iz Chelsea u Real Madridu vrlo blizu realizacije i čini se da ih u Londonu ne mogu nikako spriječiti. Kad se transferi zaista i ozvaniče milijuni će biti poslani iz Madrida na Otok, a Roman Abramović namjerava brzo uložiti dobijeni novac. Pronašao je transfer mete u Torinu.

>> STIŽE NOVI NAPADAČ: Atletico Madrid sprema ponudu za zvijezdu Chelseaja!

Daniele Rugani već je stara i duga meta novog Chelseaovog trenera Mauriza Sarrija, a engleski klub će koštati između 40 i 50 milijuna eura. Ali branič nije jedina želja Chelsea. Gonzalo Higuaina također želi dovesti u London, koji je, nakon dolaska Cristiana Ronalda, postao višak.

[su_bet365_100bonus]

Stara dama zahtijeva “samo” 60 milijuna eura za njega. Od njega je čak i skuplja treća meta Chelseaja, reprezentatiovac BiH Miralem Pjanić, kojeg se procjenjuju u Torinu na najmanje 80 milijuna. S obzirom da Manchester City, Barcelona također žele Pjanića  u svojim redovima, u Juventusu mu bez problema mogu “nabijati” cijenu. Da li će Chelsea biti spreman platiti samo za Pjanića 80 miliona, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!