NaslovnicaVijestiIgrači Barcelone se dogovorili kojeg igrača žele u svojoj ekipi od sljedeće...

Igrači Barcelone se dogovorili kojeg igrača žele u svojoj ekipi od sljedeće sezone!

Mundo Deportivo tvrdi kako Barcelonina svlačionica sanja povratak Neymara, iako je brazilska zvijezda blizu potpisivanja dogovora sa PSG-om.

Igrači Barcelone

Katalonski mediji navode da su igrači u svlačionici Barcelone jednoglasni po pitanju eventualnog povratka Neymara u klub, a da ga najviše žele vidjeti oni igrači sa kojima je igrao i prije nego što je otišao u Pariz.

“Nastup Neymara u prvom poluvremenu protiv Bayerna pokazao je koliko je zaista moćan i momčad Barcelone je svjesna da bi on bio ogromna pomoć u borbi za Ligu prvaka sljedeće sezone”, pišu Španjolski mediji.

Neymar navodno odugovlači sa potpisom novog ugovora sa PSG-om, koji navodno čeka ponudu Barcelone koja ga je prije četiri godine prodala za 222 milijuna eura.

Barca u ovom trenutku nema novaca za dovođenje Neymara, ali ima nekoliko igrača za koje je PSG zainteresiran. Na toj listi je naravon, Ousmane Dembele koji je omiljen u Francuskoj, te Antoine Griezmann.

Neymar ima ugovor sa PSG-om do kraja sljedeće sezone, a ako ga ne prodaju ovog ljeta i ugovor mu istekne, već u siječnju 2022. bi mogao otići iz kluba bez odštete.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!