NaslovnicaVijestiChicharito otkrio zašto je napustio Manchester United

Chicharito otkrio zašto je napustio Manchester United

Javier Hernandez pokazao je Louisu van Gaalu kako ga nije trebao pustiti na ljeto – od odlaska postigao je 15 golova u 12 utakmica za njemački Bayer Leverkusen.

OIR_resizer

Meksikanac je bio među omiljenim igračima na Old Traffordu, no zbog nekih razloga “izbačen” je iz ekipe te je zato napustio Manchester United.

Nakon nekoliko mjeseci u Njemačkoj, Meksikanac je napokon otkrio zašto je napustio klub.

Ne čudi što je golem faktor u toj odluci bio i sam trener Louis van Gaal.

Mnogi su u posljednje vrijeme komentirali Unitedovo stanje u napadu – ostali su samo na Wayneu Rooneyju i Anthonyju Martialu, dok su prije početka sezone otpisani James Wilson i Javier Hernandez (Chicharito).

U prvoj provedenoj sezoni u dresu Crvenih vragova, Chicharito je postigao 13 golova. Tada je još trener bio veliki Sir Alex Ferguson. Kako se vrijeme samo mijenja.

“Nakon što sam promašio kazneni udarac, znao sam da je van Gaal ljutito pogledao Giggsa. Znao sam da sam izgubio mjesto u momčadi. U svlačionici Van Gaal mi je rekao: ‘Ako ne možeš zabiti iz kaznenog udarca, pitam se možeš li postići pogodak iz igre’. Kasnije toga dana pozvao me u ured i rekao da su za moje usluge zainteresirani neki klubovi. Otišao sam kući i plakao sam, treći puta sam plakao kao igrač Manchester Uniteda. Volio sam Manchester, no ništa više nisam mogao učiniti jer mi trener više nije vjerovao. Imao sam neke ponude iz Sjedinjenih Američkih Država, tri ponude iz Premier lige i ponude iz Njemačke. Nisam ništa mogao napraviti. Trener mi je rekao kako se ne uklapam u njegovu filozofiju. Izabrao sam Bayer Leverkusen. I dalje sam u kontaktu sa svima. Svi su oni veliki igrači i moji prijatelji, pogotovo oni iz ere Sir Alexa Fergusona. David de Gea moj je najbolji prijatelj i pričamo svaki dan. Također sam u bliskim odnosima s Carrickom i Youngom”, otvoreno je priznao Meksikanac.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!