NaslovnicaVijestiChiellini emotivno o Davideu Astoriju nakon prolaska u četvrtfinale

Chiellini emotivno o Davideu Astoriju nakon prolaska u četvrtfinale

Juve je savladao Tottenham i prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a stoper Stare dame Chiellini je govorio emotivno o Davideu Astoriju, nedavno preminulom kapetanu Fiorentine.

Juventus se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka pošto je pobijedio Tottenham na Wembleyu 2:1, iako je gubio 1: 0 i ima nepovoljan rezultat iz prvog meča. Ipak, jedan od najiskusnijih Giorgui Chiellini apostrofirao je povijest kao važan faktor.

“Tottenham ima mnogo velikih igrača, Kanea, Eriksena, Alija, ali smo znali da uvijek propuštaju mnogo šansi. To je Tottenhamova povijest i uvijek vjerujemo u povijest” rekao je Chiellini nakon utakmice.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Strijelac prvog i asistent kod drugog gola Juventusa Gonzalo Higuain apostrofira veliki prostor koji je domaćin ostavio straga.

“Bio je to teška utakmica protiv sjajnog tima poput Tottenhama, koji je uvijek agresivan i daje sve od sebe. Ali znamo da engleski klubovi vole da ostave puno prostora pozadi i to nam je pružilo priliku. Morali smo ju iskoristiti i to smo učinili” rekao je argentinski napadač.

U prvom meču u Torinu bilo je 2: 2, a kada je Son u 39. minuti postigao gol Juventusu su dva bila potrebna da prođe dalje, u čemu je na kraju i uspio.

U samo tri minuta Stara dama je stigla do potpunog preokreta. Prvo je u 64. minuti pogodio Higuain, da bi vođštvo i ispostavit će se pobjedu talijanskom prvaku donio Dybala.

[su_no1forfootball]

Reporter BT sporta je mini intervju sa štoperom Juventusa počeo pitanjem o tragičnom događaju koji je potresao cijelu nogometnu Europu, a Chiellini je jedva, kroz suze i drhtavim glasom, uspio odgovoriti…

Rekao je da nisu samo večeras mislili na Davidea već svakog trenutka, a potom je priznao da je svaki dan plakao od kada je čuo za tužnu vijest i da će suigrači i on iz Londona otputovati pravo na sahranu kapetana Fiorentine koji im je cijeli tjedan bio u mislima, iako su svi u Allegrijeovom timu pokušavali razmišljati o susretu sa Tottenhamom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!