NaslovnicaVijestiChiellini: Pogba je nogometni LeBron James!

Chiellini: Pogba je nogometni LeBron James!

Nogometaš Juventusa Giorgio Chiellini rekao je da njegovoj ekipi nedostaje Paul Pogba, za kojeg je izjavio da je nogometni LeBron James i Jusein Bolt.

nogometni

Juventus je prošlog vikenda izgubio od Fiorentine, prvi je na tabeli Serije A, ali ima samo bod više od drugoplasirane Rome.

Chiellini je rekao da je veliku razliku u odnosu na tim iz prošle sezone predstavlja nedostatak Pogba, koji je prošlog ljeta iz Juventusa prešao u Manchester United za rekordnih 100 milijuna eura. On je napustio Old Trafford 2011. godine, pošto je procijenjeno da nema dovoljno kvaliteta za prvi tim.

“Prošle sezone smo u veznom redu imali Pogbu, igrača koji je nogometni LeBron James, nogometni Jusein Bolt,” rekao je Chiellini za Sky Italia.

“Prošle sezone nam je Pogba omogućio da igramo na određeni način, ali on više nije s nama i morali smo napraviti neke promjene. (Trener Massimiliano) Allegri radi na tome da pronađe rješenje … Dozvoljavamo previše prilika, Gianluigi Buffon prošle sezone nije ni zaprljao rukavice “, dodao je on.

Pogba je od početka sezone odigrao 20 utakmica u Premier ligi i postigao je četiri gola. Od dolaska u Manchester pod velikim je pritiskom i budnim okom javnosti, koja prati svaki njegov potez, kako na terenu tako i van njega. Iako je vremenom podizao formu, zasad nije ispunio visoka očekivanja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!