NaslovnicaVijestiChris Smalling nakon 8 godina napušta Manchester: Postignut dogovor sa novim klubom,...

Chris Smalling nakon 8 godina napušta Manchester: Postignut dogovor sa novim klubom, čeka se samo potpis ugovora

Nakon osam godina lojalnosti, odanosti i nerijetko kapitenskog predvođenja, došao je trenutak da se Chris Smalling oprosti i pozdravi sa Manchester Unitedom. Igračje već postigao usmeni dogovor s Wolverhamptonom u kojem će nastaviti svoju karijeru.

Chris Smalling, koji nije bio u engleskom timu na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, trebao bi napustiti Manchester United do kraja transfer roka, koji traje samo još tjedan dana u Engleskoj. Neki engleski mediji izvješćuju da Jose Mourinho želi dovesti još dva igrača, uključujući barem jednog braniča, tako da Smalling može dobiti zeleno svjetlo za odlazak, jer bi postavo višak u Unitedu.

>> NEVJEROVATNO: Jose Mourinho savjetovao igrače Manchester Uniteda da prekrše pravilo saveza i Premier lige!

28-godišnji Smalling na Old Trafford igra već osam godina, ali očito je da za njega u klubu mjesta više nema, budući da je postigao usmeni dogovoro s novim premeirligašem Wolverhamptonom, koji je nedavno između ostalih u ekipu doveo Joao Moutinha i prvog portugalskog nacionalnog vratara Ruia Patricia.

[su_bet365_koeficijenti]

Smalling je došao u United iz Fulhama 2010 godine a svoju nogometnu karijeru je započeo u Maidstone Unitedu. Za United je odigrao 289 utakmica i postigao 17 golova a najjuspješnija sezona za njega bila je prije dvije godine kada je u nekoliko navrata nosio kapitensku vrpcu i kada je proglašen za najboljeg nogometaša sezone u Unitedu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!