NaslovnicaVijestiChristian Fuchs: Zašto bi itko želio napustiti Leicester?

Christian Fuchs: Zašto bi itko želio napustiti Leicester?

Defanzivac Leicester Cityja Christian Fuchs ne može da shvati špekulacije koje povezuju njegove suigrače sa odlaskom iz kluba nakon nevjerovatne sezone i osvajanja Premier lige.

Zašto bi itko želio napustiti Leicester Fuchs

Veliki uspjeh “lisica” rezultirao je nagađanjima medija o odlasku mnogih igrača iz kluba ovog ljeta, a pogotovo igrača sezone u Premier ligi, Riyada Mahreza, te N’Golo Kantea.

Međutim, Fuchs je izjavio da bi svaki od njih bio lud ukoliko bi se odlučio na odlazak, pogotovo sada kad imaju priliku igrati Ligu prvaka sljedeće sezone na King Power stadionu.

“Igramo Ligu prvaka sljedeće sezone. Leicester City će igrati u Ligi prvaka, nije li to dovoljno dobar razlog za ostanak u ovom klubu? Zašto bi itko želio napustiti Leicester?”, izjavio je Fuchs za engleske medije.

“Mislim da svi moji suigrači znaju šta znači igrati u ovoj ekipi. Zašto ne ostati onda? Vjerujem da nitko neće napustiti klub.”

Austrijski reprezentativac i kapiten je dodao da mu ne bi smetalo ukoliko klub odluči dovesti nove igrače, ali inzistira da tko god dođe u klub, morat će se boriti za svoje mjesto u prvom timu.

“Dovođenje drugih igrača nije u mojoj nadležnosti, ali svaki igrač koji dođe imat će pred sobom težak zadatak, ali to ih ne bi trebalo odbiti od dolaska u ovaj klub. Igrati u ovom klubu je nevjerovatan osjećaj, sretan sam jer sam dio ovog tima.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!