NaslovnicaVijestiCIES objavio: 50 najvrijednijih U21 igrača na svijetu

CIES objavio: 50 najvrijednijih U21 igrača na svijetu

CIES Nogometna opservatorija je sabrala sve važne brojeve kako bi otkrila najvrednije igrače na svijetu do 21 godine.

CIES objavio

Uobičajene tinejdžerske i starije senzacije čine deset najboljih, uključujući Manchester Unitedovog Rashforda i Manchester Cityjevog Gabriel Jesusa, a da ne pominjemo talente iz Premier lige, kao što su: Dele Alli, Leroy Sane, Anthony Martial i Davinson Sanchez.

Iako je na vrhu popisa PSG-ov Kylian Mbappe, koji je prošle sezone za Monaco osvojio Ligu 1 i stigao do polufinala Lige prvaka, prije nego što je otišao u PSG u mega transferu.

[su_bet365_app]

Njemu se na vrhu liste pridružuje Ousmane Dembele koji je također na ljeto napravio ogroman transfer u Barcelonu i nalazi se na četvrtom mjestu na ovoj listi.

Tottenhamov Dele Alli je zaista napredovao u posljednje dvije sezone i nalazi se na drugoj poziciji. Cityjev Leroy Sane je na trećoj poziciji.

Kao što sam već i naveo Ousmane Dembele na četvrtoj, dok je Manchester Unitedova senzacija Marcus Rashford na petoj poziciji. Na šestom mjestu nalazi se Gabriel Jesus.

[su_watch_live_football]

Bundesligaški duo Timo Werner i Christian Pulišić su također među deset najvrjednijih igrača. Anthony Martial se nalazi na osmoj poziciji.

Listu od 50 najvrijednijih mladih igrača možete pogledati ispod.

[su_premierleague]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!