NaslovnicaVijestiCifre obaraju s nogu: Alexis Sanchez dobio novi ugovor u Arsenalu

Cifre obaraju s nogu: Alexis Sanchez dobio novi ugovor u Arsenalu

Kako pišu britanski mediji, londondski Arsenal napravio je odličan potez produživši ugovor sa jednim od najboljih igrača, čileanskom zvijezdom Alexisom Sanchezom koji će nakon potpisivanja ugovor ugovora biti jedan od najplaćenijih igrača u engleskom Premiershipu. Britanski list ‘Standard Sport’ došao je do informacije da je trenutno najplaćeniji igrač Premiershipa Paul Pogba sa 290.000 funti sedmično. U Arsenalu su zabrinuti da im se ne ponovi ‘Robin van Persie’ koji je 2012. godine prešao u Manchester United zbog boljeg ugovora koji su mu nudili ‘Crveni đavoli’.

novi ugovor

Alexis Sanchez bi trebao, ukoliko potpiše novi ugovor, zarađivati 300.000 funti tjedno. Arsenal je u posljednjih nekoliko tjedana izgubio sedam od svojih posljednjih 12 utakmica, tako da su britanski mediji dovodili u pitanje produljenje ugovora između Sancheza i Arsenala. Navijači Arsenala žele da Arsene Wenger ode na kraju ove sezone, a još se ne zna što će uraditi francuski stručnjak.

Trenutno, najplaćenijih igrač Arsenala je Mesut Ozil sa 140.000 funti jedno, a Sanchez zarađuje 130.000 funti tjedno, no klub mu je morao povisiti plaću duplo u strahu da ne izgube čileanskog nogometaša. Mediji nagađaju da će i Mesut Ozil dobiti sličnu ponudu u narednih nekoliko dana, a još ima godinu dana ugovora sa Arsenalom.

>>Barçina zvijezda otkrila zašto se osjećaju bolje nakon poraza od Juventusa nego nakon protiv PSG-a

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Čileanski mediji su u posljednjih nekoliko dana pisali da je Alexis Sanchez nesretan u Arsenalu, a uveliko se spominjao njegov prelazak u Manchester City. Arsenal ne želi da im se ponovi slučaj Robina van Perisieja koji nije bio zadovoljan uslovima u Arsenalu, pa je 2012. godine prešao u Manchester United.

Topnici su trenutno sedam bodovai za četvrtoplasiranog Cityja, a moglo bi se desiti da po prvi put ostanu bez europskog natjecanja u posljednjih 21 godinu koliko je Arsene Wenger na klupi londondskog kluba.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!