NaslovnicaVijestiVeliki nesporazum u Seriji A: Igrači Intera izašli na teren, ali protivnika...

Veliki nesporazum u Seriji A: Igrači Intera izašli na teren, ali protivnika nije bilo!

Bologna i Inter su danas trebali igrati utakmicu 20. kola Serije A u 12:30 sati. Utakmica je odgođena zbog koronavirusa, gdje je krizni stožer naredio izolaciju igračima Bologne zbog čega su propustili susret sa aktualnim prvakom Italije.

Zbog slabe komunikacije između stožera i lidera Serije A, igrači Intera su izašli na teren, zagrijali se i čekali svog domaćina. Međutim, nakon što su odradili zagrijavanje, morali su čekati 45 minuta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ovo je veliki nesporazum. Svjedoci smo nenormalnih situacija. Nema nikakvih uputa. Želimo napraviti novi protokol i porazgovarati sa vladom. Bologna je bila spremna za ovu utakmiuc, ali zbog odluke stožera nisu mogli izaći na teren,” rekao je direktor Intera.

Danas u u Seriji A odgođene još utakmice između Atalante i Torina, Salernitane i Venezije, te Fiorentine i Udinesea.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!