NaslovnicaVijestiČISTKA U UNITEDU: Mourinho na ljeto prodaje čak osam standardnih prvotimaca!

ČISTKA U UNITEDU: Mourinho na ljeto prodaje čak osam standardnih prvotimaca!

Tijekom ljeta na Old Traffordu što se tiče izlaznih i ulaznih vrata mogla bi biti poprilična gužva. Jose Mourinho sprema remont ekipe, navijači nisu zadovoljni rezultatima kluba a mnoštvo novih igrača bi trebalo doći u klub a također klub bi trebalo napustiti čak deset nogometaša.

Mourinho na ljeto

Jose Mourinho je spreman za veliku rekonstrukciju svog tima na ljeto. Prema engleskom Expressu, Teatar snova na ljeto bi moglo napustiti čak 10 igrača, koji su u ovoj sezoni bili koliko toliko standardni u klubu.

Osim Zlatana Ibrahimovića koji je već napustio klub i Michael Carricka, koji će završiti karijeru, ispisnicu iz kluba mogli bi dobiti još veznjaci Juan Mata, Ander Herrera, braniči Chris Smalling, Phil Jones, Daley Blind Matteo Darmian i Luke Shaw, a poprilično je neizvjesna sudbina Marouane Fellainija, koja još uvijek ne želi produžiti ugovor i  te će na kraju juna postati slobodan igrač.

>> Da li nas čeka SENZACIONALAN transfer Mbappea u Barcelonu?! Ovo su USLOVI i ovo je jedini PUT do transfera!

Po završetku, sve samo ne nezaboravne sezone, Mourinho će započeti opštu čistku u svlačionici. Kod navijača Mourinho će dobiti još jednu šansu, što ne važi za navede nogometaše koji će vjerovatno morati sreću potražiti negdje drugdje. Posebno se to odnosi na Darmiana, Blinda i Smallinga koje su navijači u više navrata prozivali ove sezone.

[su_bonus]

Kao moguća pojačanje kluba na ljeto spominju se već duže vrijeme Gareth Bale i brazilski vezni igrači Fred (Šahtar) i Willian (Chelsea), dok će Mourinho odbranu pokušati pojačati sa dvojcem iz Tottenhama, Toby Alderweireldom i Danny Roseom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!