NaslovnicaVijestiCity je napravio loš potez prerano objavivši dolazak Guardiole

City je napravio loš potez prerano objavivši dolazak Guardiole

Agent Yaya Tourea, Dimitri Seluk smatra da je Manchester City napravio loš potez zbog toga što su objavili prerano dolazak Pepa Guardiole koji će zamijeniti Manuela Pellegrinija na klupi Cityja, tako da igrači tima iz Manchestera se uopšte više ne bore jer znaju da je Argentinac već bivši trener tima.

City

Seluk je takođe dodao da predsjednik Cityja, Txiki Begiristain je ‘sjebao’ Pellegrinija jer mu nije ukazao nimalo poštovanja.

“Objava Guardiolinog dolaska je uništila atmosferu u svlačionici. Cityjev direktor Txiki Begiristain je sjebao Pellegrinija. Nije pokazao nimalo poštovanja prema njemu. Igrači su svjesni da će na ljeto biti velikih promjena u svlačionici i nije uopće bitno koliko dobro igraju – jer će vjerojatno ići iz kluba.”

Dimitri Seluk smatra da City neće izboriti plasman među najbolja četiri tima sa ‘Starog kontinenta’.

“To je bila katastrofalna pogreška. Da, ostvario je Manchester City dobar rezultat protiv PSG-a u Ligi prvaka, ali su trebali osvojiti i domaće prvenstvo. Sada se bore da uopće izbore Ligu prvaka i mislim da neće uspjeti završiti među četiri najbolje momčadi.”

Najveća posljedica preranog objavljivanja novog trenera je ta što su igrači izgubili motivaciju, baš kao i Manuel Pellegrini. Agent je rekao da svaki dan razgovara sa Yayom, te da mu je ovaj rekao da svlačionica nije ugodno radno mjesto, bar ne u Manchester Cityju.

“Igrači svaki dan čitaju o tome kako će biti prodani. Mnogi su izgubili motivaciju – baš kao i trener. S Yayom pričam svaki dan i znam da se upravo to događa. Svlačionica nije ugodno radno mjesto. Mislim da se ni igračima ne sviđa način na koji je Guardiola predstavljen,” zaključio je Seluk.

Pellegrini vodi Manchester City od 2013. godine, a prije Cityja vodio je Malagu, Real Madrid, Villarreal, River Plate, San Lorenzo i čak još osam klubova – zaista bogata trenerska karijera argentinskog stručnjaka.

[su_sportingbet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!