NaslovnicaVijestiCITY NAPRAVIO PRVI KONTAKT: Na ljeto stiže pojačanje od 250 milijuna eura!

CITY NAPRAVIO PRVI KONTAKT: Na ljeto stiže pojačanje od 250 milijuna eura!

City napravio prvi kontakt! Na ljeto stiže pojačanje od 250 milijuna eura! Manchester City je, kako izvještaji govore, poduzeo velike korake ka potpisivanju PSG-ovog i brazilskog krilnog igrača Neymara, nakon što je napomenuto da je klub napravio ‘prvi kontakt’ sa agentom igrača zbog prelaska na Etihad.

CITY NAPRAVIO

Neymar se preselio u Parzi na ljeto 2017. godine, no čini se da je bivši Barcleonin igrač već umoran od života sa francuskim divovima.

Don Balon primjećuje da su Građani napravili prvi kontakt sa Brazilcom u vezi transfera, te da Neymar želi postati najviše plaćeni igrač u Premier ligi, te će to postati ako dođe u ekipu Pep Guardiole.

U izvješću se također navodi da je Neymarova cijena nevjerojatnih 250 milijuna eura, ali plaćanje ne bi trebalo biti problem za City zbog finansijske potpore koju imaju.

Potpisivanje Neymara bi bio veliki transfer za City, jer bi zacementirali svoje mjesto kao jedna od najvećih momčadi na svijetu, ako bi naravno imali Brazilca na svojoj strani.

26-godišnjak je jedan od najboljih igrača na planeti, a njegovo potpisivanje bi Manchester Cityju omogućilo šansu za osvajanje Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!