NaslovnicaVijestiCity počinje pregovore o dovođenju Walkera

City počinje pregovore o dovođenju Walkera

Manchester City će započeti pregovore o transferu beka Tottenhama Kylea Walkera na Etihad, prenosi Sky.

pregovore

Sky je naveo da bi čelnici Cityja mogli kontaktirati kolege iz Tottenhama i započeti pregovore već ove nedjelje, poslije prijateljske utakmice Engleske i Francuske u utorak.

Trener Cityja Pep Guardiola je gotovo siguran da će engleski reprezentativac Kyle Walker doći u klub za transfer nešto veći od 45 milijuna eura.

Tottenham nije pod pritiskom da mora prodati Walkera, koji je prošlog rujna potpisao novi petogodišnji ugovor. Pojedini mediji su tijekom vikenda prenijeli da Tottenham za svog nogometaša traži oko 67 milijuna eura.

Claudio Ranieri pronašao novi klub, na korak do potpisa

Marco Verratti odlučio u kojem klubu nastavlja karijeru

Buffon: Odigraću još jednu sezonu, ali samo pod jednim uvjetom

Izvor Skya naveo je da je Walker opušten i da ne traži da ode iz kluba, u kojem je već osam godina, ali i da on nije bio zadovoljan pošto nije igrao u pojedinim utakmicama u završnici sezone.

Guardiola je rekao da će mu u prijelaznom roku biti prioritet dovesti centralne bekove, a mediji su prenijeli da je zainteresiran za Benjamina Mendyja iz Monaca i za Ryana Bertranda iz Southamptona. Sky je naveo i da je glavni cilj Guardiole dovesti Alexisa Sancheza iz Arsenala.

City je u prijelaznom roku doveo vratara Edersona, napadača Bernarda Silvu, a blizu je dovođenja Meksikanca Hirvinga Lozana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!