NaslovnicaVijestiCity ponudio svjetski rekord za Mbappea: Real Madrid brzo odreagovao i šokirao

City ponudio svjetski rekord za Mbappea: Real Madrid brzo odreagovao i šokirao

City ponudio svjetski rekord za Mbappea: Real Madrid brzo odreagovao i šokirao! Nevjerovatno zaista. Da li će Kylian Mbappe postati najskupilji igrač na svijetu? Ništa nije nemoguće, pogotovo kada se za Mbappea otimaju klub koji leži na arapskim parama Manchester City i klub iza kojeg stoji kraljevska porodica Španije,  Real Madrid.

City ponudio svjetski rekord za Mbappea

Francuski Telefoot tvrdi da će Kylian Mbappe napustiti redove Monaca ovog ljeta i da će se pridružiti redovima nekog od evropskih velikana. Za sada su u trci dva kluba, koji su spremni za Mbappea ponuditi sumu koja bi oborila svjetski rekord.

>> Zašto je Ronaldo morao napustiti Real Madrid

Rekord koji je postavio Manchester United prošlog ljeta kupovinom Paula Pogbe iz Juventusa, opasno je ugrože. Tako barem prenose francuski mediji. Telefoot prenosi vijest da je Manchester City spreman ponuditi Monacu čak 130 miliona eura za ovo 18-godišnje čudo od djeteta. A to nije sve! Real Madrid je spreman da izjednači tu ponudu ili da čak ponudi više!

[su_finale_lige_prvaka_300x250]

Favorit u ovom okršaju je Real Madrid, jer ni Mbappe ne skriva simpatije prema kraljevskom klubu i o tome je u više navrata otvoreno govorio. Njegovi igrački idoli su Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane, koji bi mogli odigrati presudnu ulogu u transferu francuza.

“Sam ću se odlučit gdje ću otići. Otići ću tamo gdje ću redovno igrati” izjavio je nedavno Mbappe. Podsjetimo da je City prije par dana obavljao shopping u Monacu, kada su u svoje redove doveli Brananda Silvu za 45 miliona eura. Guardiola bi pored Mbappea u svom timu želio vidjeti Benjamina Mendya i Fabinha.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!