NaslovnicaVijestiCITY PRIHVATIO FORMALNU PONUDU: Agenti napadača otputovali u Španjolsku!

CITY PRIHVATIO FORMALNU PONUDU: Agenti napadača otputovali u Španjolsku!

City prihvatio formalnu ponudu. Agenti napadača otputovali u Španjolsku! Real Betis je navodno poslao službenu ponudu Manchester Cityju za transfer Oleksandr Zinchenkoa koji bi trebao doći na posudbu sa ciljem stalnog transfera.

City prihvatio

To je prema španjolskom izvoru Mundo Deportivo, koji izvještava o Betisu koji je poslao ponudu za posudbu uz mogućnost da to postane trajan transfer za oko 10 milijuna funti sljedećeg ljeta.

Zinchenko izgleda kao obećavajući mladi talent koji može igrati različite uloge u veznom redu ili čak kao krilni igrač, ali izgleda malo vjerojatno da će sada dobiti svoju šansu u Manchester Cityju.

Mladi Ukrajinac bi možda i trebao da napusti Manchester City zbog Španjolske La Lige u kojoj bi dobio veću minutažu koja mu je potrebna da izgradi svoju karijeru.

21-godišnjak je prošle sezone odigrao 14 nastupa za ekipu Pep Guardiole, u sezoni u kojoj su osvojili naslov prvaka, ali ima puno vrhunskih natjecanja u ovoj skupini Građana.

Betis izgleda kao dobar sljedeći korak za Zinchenka, a Mundo Deportivo sugerira kako bi dogobor mogao biti vrlo blizu. City će sada prihvatiti ponudu nakon što su razgovori napredovali između predstavnika igrača i kluba u Španjolskoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!