NaslovnicaVijestiŠOK NA OTOKU! Bivši reprezentativac Engleske i član Chelseaja proglasio bankrot

ŠOK NA OTOKU! Bivši reprezentativac Engleske i član Chelseaja proglasio bankrot

Novi slučaj o bankrotu nogometaša dolazi nam iz Engleske, koja je prava “kolijevka” za takve slučaje posljednjih godina. Bivši nogometaš Chelseaja i reprezentacije Engleske, Carlton Cole, koji je zaradio milijune u karijeri, ostao je bez novca.

Da je put od milijunaša do siromaha iznimno kratak i bolan, poznato je odavno otkad se u nogometu vrte milijuni i milijarde.  Taj put prošli su mnogi pogotovo u Engleskoj a sada istu sudbinu proživljava bivši engleski reprezentativac Carlton Cole.

>> DA LI JE OVO REALNO?! Nećete vjerovati zbog čega bivši kapiten Češke mora u zatvor!

34- godišnji  više ne igra profesionalni nogomet, a posljedično je i presušio i izvor prihoda. Brzo su se pojavili problemi, jer se ispostavilo da je Cole glupo postupao s njegovim novcem, te je na kraju ostao bez “prebijene pare”. Na sudu je proglasio bankrot.

[su_bet365_100bonus]

„Nadam se da moja priča nogometaše naučiti odgovornosti i čiji savjet  moraju poslušati. Nažalost nisam na vrijeme vidio što se događa a kada sam povezao stvari, tada je već bilo kasno”, kaže Cole, koji je potrošio nekoliko milijuna funti.

Karijeru je započeo u Chelseaju, a zatim je igrao za Wolverhampton, Charlton, Aston Villa i Celtic, a najbolje dane karijere proveo je u West Hamu. Na vrhuncu karijere zarađivao je više od 30.000 funti tjedno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!