NaslovnicaVijestiClattenburg priznao: Pustio sam ih da ostanu bez naslova prvaka!

Clattenburg priznao: Pustio sam ih da ostanu bez naslova prvaka!

Engleski sudac Mark Clattenburg priznao kako je odsudio utakmicu s namjerom da momčad iz Londona ostavi bez naslova prvaka!

bez naslova prvaka

Nekadašnji sudac engleske Premier lige Mark Clattenburg rekao je danas da je djelomično pomogao nogometašima Leicestera da pretprošle sezone osvoje Premier ligu, tako što je na svojim načinom suđenja utjecao na utakmicu između Tottenhama i Chelseaja, u kojoj su “pijevci” definitivno ostali bez šanse u šampionskoj utrci.

[su_premierleague]

On je rekao za NBC da je Tottenhamu “pomogao da se samouništi” na utakmici protiv Chelseaja u 36. kolu Premier lige, dodajući kako je “djelomično usmjerio utakmicu”.

Ova utakmica završila je s 2:2, a Klatenburg je pokazao 9 žutih kartona igrača Tottenhama u toj utakmici.

“U tu utakmicu ušao sam s planom da Tottenham ostane bez naslova. Pokazao sam im devet žutih kartona. Imao sam priliku da isključim trojicu igrača, ali nisam želio da to učinim jer bi naslovi bili ‘Clattenburg koštao Tottenhama titule’, a ovako je samo bilo ‘Tottenham ostao bez naslova, Leicester je prvak’ “, rekao je Clattenburg.

Pogba izjavio da se nada ozljedi igrača Cityja, a evo šta mu je Guardiola odgovorio

Iz Tottenham Hotspura poslali poruku Manchester Unitedu: Platite 50 miliona i vaš je!

Tottenham i Chelsea su poslije te utakmice morali platiti rekordne novčane kazne zbog nediscipline svojih igrača, a Moussa Sissoko je čak dobio i zabranu od šest utakmica zbog nasilničkog ponašanja prema napadaču Bluesa Diegu Costi.

“Neki suci bi igrali po pravilima. Tottenham bi ostao sa sedam ili osam igrača i vjerojatno bi izgubio tu utakmicu, a onda bi imao izgovor. Ja im nisam dao izgovor, već mi je plan samo bio ‘Neka izgube naslov'”, kazao je on.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Clattenburg je sudio Premier ligu od 2004. do veljače ove godine, kada je napustio Nogometni savez Engleske i otišao na čelno mjesto u sudačkoj organizaciji Saudijske Arabije.

Godine 2016. sudio je finale Europskog prvenstva i Lige prvaka.

“Engleski stil suđenja je drugačiji. Morao sam sudim drugačije kada sam dijelio pravdu u Europi, jer nijedan od vrhunskih igrača u Europi ne bi prihvatio neke fizičke kontakte koji su normalni u Premier ligi – ali to je bilo kazalište, to je ono što su ljudi voljeli. U Engleskoj vole da se bore, ne žele prekršaje”, zaključio je Clattenburg.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!