NaslovnicaVijestiClaude Makelele: Monaco ga mora pustiti da ode iz kluba!

Claude Makelele: Monaco ga mora pustiti da ode iz kluba!

Prema mišljenju legendarnog Claudea Makelela, Monaco mora dopustiti Kylianu Mbapeeu da napusti klub ovog ljeta ukoliko mu je to zaista želja.

Makelele poručio Monacu da puste zvijezdu da napusti klub

Veoma talentovani 18-godišnjak iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u kojoj je postigao 21 gol i upisao osam asistencija u 38 nastupa u svim takmičenjima prošle sezone u dresu kluba iz ‘Kneževine’.

Ovog ljeta je povezivan sa odlaskom u Real Madrid, te Barcelonu, koja ga vidi kao moguću zamjenu za Neymara, uskoro novog igrača Paris Saint Germaina.

Međutim, francuski reprezentativac bi ove klubove mogao koštati preko 120 miliona eura, a kako su prenijeli brojni mediji prošlog tjedna, Los Blancosi su za njega navodno ponudili čak 180 miliona eura.

Ipak, iz Monaca su opovrgnuli te špekulacije, te jasno dali do znanja da žele zadržati Kyliana u klubu. Sa ovim se ne slaže legendarni bivši francuski reprezentativac Makelele, koji je mišljenja da je najbolje za sve strane ukoliko klub dopusti Mbappeu da ode.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Problem u Francuskoj je taj što klubovi stvore mlade, talentirane igrače i onda ih pošalju dalje. Problem je što ti igrači imaju ambicije, žele igrati u velikim klubovima.”

“Morate ih pustiti da odu, ne možete se boriti protiv želje igrača. Bolje ga je pustiti, ali na pravi način, za pravu cijenu. Igrači također moraju shvatiti i klupske želje.”

“Za mene je Mbappe veoma talentiran nogometaš. On želi ostaviti trag u europskom nogometu. Kada ste dobar igrač, vi ostajete dobar igrač u jednom klubu. Najbolji igrači na svijetu odlaze u različite klubove.”

Monaco je ostao bez dvije zvijezde tima ovog ljeta. Klub su napustili Benjamin Mendy i Bernardo Silva, koji su otišli u Manchester City, Tiemoue Bakayoko je prešao u Chelsea, a na pragu odlaska iz kluba su i Thomas Lemar, te Kylian Mbappe.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!