NaslovnicaVijestiClaude Makelele: On može postati poput Didiera Drogbe i Samuela Eto'oa

Claude Makelele: On može postati poput Didiera Drogbe i Samuela Eto’oa

Legendarni bivši francuski reprezentativac Claude Makelele smatra kako napadač Chelseaja Tammy Abraham može postati jednako dobar kao što su bili Didier Drogba i Samuel Eto’o.

Makelele otkrio tko će biti Drogbin nasljednik

20-godišnjak je trenutno na jednogodišnjoj posudbi u Swanseaju, gdje Makelele obavlja funkciju asistenta treneru Paulu Clementu.

Tammy Abraham je imao sjajnu prošlu sezonu u Bristol Cityju, za koji je postigao ukupno 26 golova u 48 nastupa u svim takmičenjima, od čega 23 u Championshipu, a ove sezone je u dresu Swanseaja u devet nastupa postigao tri gola.

Mladi engleski reprezentativac je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Plavcima prije nego što je otišao na novu posudbu.

Makelele je izjavio kako će učiniti sve što je u njegovoj moći da Abraham postane prvotimac na Stamford Bridgeu u budućnosti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“On ima veliki kvalitet, ali mora nastaviti raditi naporno. Mlad je i vrijeme je na njegovoj strani. Želi postati jedan od najboljih napadača u Premier ligi.”

“Mora pratiti primjere Didiera Drogbe i Samuela Eto’oa i kopirati njihov način igre. Nadam se da će zaigrati za Chelsea. Mora prvo biti uspješan u Swanseaju i naučiti dosta stvari kako bi se vratio kod Antonija Contea i borio se za mjesto u timu.”

Legendarni Francuz smatra da Abraham može postati jedan od “najubojitijih” napadača u ligi, s obzirom na njegovu brzinu i smirenost pred golom.

“Mora se dobro prilagoditi, ali mi ćemo mu pomoći. Savjetujem mu da trči i da se bori. On je jako brz, pravi razliku na terenu. Mora nastaviti truditi se i učiti svakodnevno i može postati jedan od najboljih napadača u Premeir ligi.”

[su_bonus]

[su_premierleague]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!