Naslovnicaeuro2016Claude Makelele poručio čelnicima PSG-a koga da dovedu

Claude Makelele poručio čelnicima PSG-a koga da dovedu

Bivši igrač Real Madrida i Chelseaja, Claude Makelele, vjeruje da je francuski reprezentativac N’Golo Kante dovoljno dobar da igra u Paris Saint Germainu.

Claude Makelele poručio čelnicima PSG-a koga da dovedu

Kante je imao sjajnu sezonu u Leicester Cityju, gdje je držao sve konce u veznom redu na putu prema prvoj tituli prvaka države, a također je pozvan i od strane francuskog izbornika na ovodišnje Europsko prvenstvo.

Centralni veznjak je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji u Premier ligi, imao je 125 uspješnih od 261 klizećih startova, veliki broj osvojenih lopti, te je svojim igrama privukao pažnju velikog broja klubova, uključujući i PSG.

Također je bio fantastičan i u prvoj utakmici reprezentacije na EURO-u u petak navečer, a legendarni defanzivni vezni Makelele je izjavio da je on dovoljno dobar da bude paertner Marcu Verattiju na Parku prinčeva.

“Po mom mišljenju, pred njim je još uvijek dosta prostora za napredak. Ukoliko nastavi raditi ovako naporno, postat će ključni igrač u nekoj velikoj europskoj momčadi. Kada ga zamislim sa Marcom Verratijem u veznom redu, smatram da bi pravi užitak bio gledati njih dvojicu”, rekao je Makelele.

Kante je odigrao odlično protiv Rumunjske u petak navečer, osvojivši tri od četiri klizeća starta, a imao je i postotak tačnih dodavanja od čak 92%, i u tom segmentu je bio najbolji na toj utakmici.

Ukoliko Francuska namjerava daleko doći na ovom prvenstvu, sigurno je da će Kante kontrolisati vezni red u svakoj sljedećoj utakmici.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!