NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri: Tražiću ovo od vlasnika Fulhama

Claudio Ranieri: Tražiću ovo od vlasnika Fulhama

Claudio Ranieri, tvorac senzacionalnog uspjeha sa Leicesterom u sezoni 2015/16, u kojoj je osvojio naslov prvaka Premier lige, vratio se u Englesku, i to na klupu “davljenika” Fulhama.

Prošlog ljeta Fulham je potrošio preko 100 milijuna funti na pojačanja, ali se to za sada vlasnicima londonskog kluba nije isplatilo. Cottagersi su pokazali možda i najmanje u Premier ligi u prvih nekoliko mjeseci pa je cenu platio menadžer Slaviša Jokanović. Srpskog stručnjaka je zamijenio Claudio Ranieri, a po svemu sudeći će i Italijan moći da “odriješi kesu” na tržištu.

“Razgovarao sam sa vlasnikom o tome. Neki ljude rade na skautingu kako bi mi predložili neke igrače. Kada mi pokažu ime ja ću izabrati ko je pravi igrač za nas. Trenutno moram da radim sa ovim igračima, nisam ih još sve vidio zbog internacionalne pauze ali već mi se dopadaju”, poručio je Ranieri.

“Ako bude nekih igrača koji zadovoljavaju reći ću vlasniku ‘treba mi još igrača jer mi takvi igrači trebaju u timu. Rekao sam vlasniku da želim da vidim igrače jer kada promijenite menadžera menja se i situacija u svlačionici. Neki igrači nisu igrali kod bivšeg menadžera, a novi menadžer možda nekome da šansu jer postoji drugačiji osjećaj. Vjerujem da imamo dobre igrače ali će oni morati da mi pokažu borbeni duh”, kaže italijanski stručnjak.

Prva naredna utakmica Fulhama je protiv Southamptona u subotu od 16.00h na Craven Cottageu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!