NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri: On ima snajper u svojoj desnoj nozi

Claudio Ranieri: On ima snajper u svojoj desnoj nozi

Trener francuskog Nantesa Claudio Ranieri pohvalio je nastupe napadača Juventusa Gonzala Higuaina, izjavivši kako on ima snajper u svojoj desnoj nozi.

Ranieri oduševljen nastupima zvijezde

Nakon malo lošijeg starta sezone, s obzirom na njegove standarde, argentinski reprezentativac je u posljednjih nekoliko tjedana ponovo počeo zabijati golove. U posljednjih šest nastupa u svim takmičenjima postigao ih je četiri.

Gonzalo je postigao dva gola prošlog vikenda na derbiju protiv AC Milana, te tako obezbijedio sva tri boda svom timu. Ranieri je ostao impresioniran Higuainovom završnicom na toj utakmici.

“Higuain je prvak, netko tko ima snajper u svojoj desnoj nozi”, rekao je talijanski stručnjak za Corriere dello Sport.

[su_no1forfootball]

“Igrači nisu roboti, imaju uspone i padove, ali ne možemo osporiti njegov kvalitet. Gol koji je postigao protiv Milana je prava bomba. Kontrolisao je loptu, pobjegao od protivničkog defanzivca i uputio smrtonosan udarac.”

Higuain je prošle sezone postigao 24 ligaška gola, te tako pomogao ‘Staroj dami’ da osvoji Seriju A, a također je i u Ligi prvaka postigao pet golova u 12 nastupa.

Ove sezone 29-godišnjak je odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima, postigao osam golova i upisao tri asistencije.

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!