NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri komentarisao svoje suze nakon utakmice sa Sunderlandom

Claudio Ranieri komentarisao svoje suze nakon utakmice sa Sunderlandom

Trener Leicestera Claudio Ranieri rekao je da se raduje novoj pobjedi svojih nogometaša, ali je istaknuo da tim još nije ništa učinio, iako ima dobru šansu osvojiti titulu

Claudio Ranieri

“Znali smo da će utakmica biti teška, što je i normalno jer se Sunderland bori za opstanak. Utakmica je bila teška, ali sam vrlo, vrlo radostan. Zbog tri boda i zbog naše igre, koja je bila solidna i jaka. Imali su šansu da izjednače, ali smo i mi imali tri-četiri prilike da ranije završimo utakmicu.”, rekao je Ranieri.

Oba gola za Leicester postigao je Jamie Vardy, prvi strijelac ekipe i drugi strijelac lige.

“Važno je što je on dao golove. U ranijim utakmicama je asistirao, ali njegov posao je da daje golove za nas. Ovo mu je bilo potrebno i drago mi je što je on postigao golove.”, rekao je Ranieri.

Leicesteru su potrebne tri pobjede u posljednjih pet kola da bi osigurao titulu, odnosno dvije ako bi Tottenham izgubio od Manchester Uniteda u meču koji je u tijeku. “Lisice” u posljednjih pet kola igraju kod kuće protiv West Hama i Swanseaja, zatim u gostima protiv Manchester Uniteda, pa kod kuće protiv Evertona i na kraju protiv Chelsea u gostima.

“Navijači moraju nastaviti sanjati, a mi moramo biti koncentrirani i fokusirani. Sada nas čekaju dvije teške utakmice kod kuće, a onda ćemo biti vrlo, vrlo blizu Lige prvaka. Moramo ostati mirni.”, rekao je Ranieri.

Trener je i u prosincu iu veljači govorio da navijači imaju pravo sanjati, ali sada nije želio govoriti o tituli, iako je sada travnja. On se rasplakao poslije meča.

“Može biti, može biti (da ćemo osvojiti titulu), ali mi još nismo ništa učinili. Moramo ostati mirni, snažni i koncentrirani. Što se tiče emocija, jesam emotivan i ovaj posao radim zbog emocija iznutra, ali mi je teško da ih opišem. Možda su i bile suze radosnice, ali važno je da se čovjek raduje.”, rekao je Ranieri.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!