NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri nakon otkaza u Leicesteru: Moj san je završen

Claudio Ranieri nakon otkaza u Leicesteru: Moj san je završen

“Moj san je završen”: Bivši trener Leicestera, talijanski stručnjak Claudio Ranieri, obratio se medijima prvi put nakon otkaza iz engleskog prvaka s riječima da je razočaran i da je njegov san koji je ostvario s Leicesterom završen. Ranieri je vodio Leicester do titule iako su na startu Premier lige šanse da tako nešto uradi bile 5000 prema 1.

moj san

Ove sezone Leicester se 13 mečeva do kraja sezone nalazi samo poen iznad zone ispadanja.

“Nakon euforije iz prošle sezone i osvajanja Premier lige, sve što sam sanjao jeste da ostanem u Leicesteru. Nažalost, to se nije dogodilo. Moj san je završen.”, rekao je Ranieri.

“Cijeli put i avantura su bili fantastični i taj osjećaj će biti u meni zauvijek. Iz sveg srca sam zahvalan svima u klubu, svima koji su sudjelovali u našem uspjehu ali posebno navijačima. Prihvatili ste me i zavoljeli od prvog dana, baš zato volim i ja vas. Nitko ne može nam oduzme ono što smo zajedno ostvarili. Nadam se da kao i ja svaki dan razmišljate o tome i da ste sretni i nasmijani zbog toga. Proveli smo prelijepo vrijeme, s puno sreće i uspjeha i bilo je pravo zadovoljstvo i čast biti prvak s vama.”, izjavio je Ranieri u oproštaju od Leicestera.

Tijekom dana, Ranieriju su poruku podrške poslali treneri Jose Mourinho i Jürgen Klopp.

“Iznenađen sam što se tako nešto uopće dogodilo. Postoji mnogo čudnih stvari, kao što su Brexit, Trump, Ranijeri. Ne razumijem. Nemam pojma zašto je Leicesterto učinio”, rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!