NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri otkrio što je cilj Leicester Cityja u Ligi prvaka

Claudio Ranieri otkrio što je cilj Leicester Cityja u Ligi prvaka

Trener akutelnog prvaka engleskog Premiershipa, Leicester Cityja, Claudio Ranieri rekao je da je osvajanje Lige prvaka nemoguće za njegov tim koji je prošle sezone napravio nevjerojatan podvig osvojivši englesko prvenstvo.

claudio-ranieri-is-the-most-improbable-leicester-city-storyline-body-image-1455120450

Leicester će u svom debitantskom nastupu u Ligi prvaka sutra igrati u gostima kod Club Bruggea, a trener ‘Lisica’ vjeruje da je podvig u rangu prošlogodišnjeg nemoguć.

“Naša bajka nije samo u sportu već i u životu. Ako vjerujete u neke stvari, one se mogu ostvariti. Ako ne, to je teško. Osvajanje Lige prvaka je nemoguće. No, Leicester pokazuje da nemoguće je moguće.”, rekao je Ranieri na press konferenciji.

“Ukoliko želimo osvojiti Ligu prvaka trebali bi napisati još jednu veliku bajku. Važno je napraviti iskustvo u Ligi prvaka, ne želim zavaravati naše navijače.

Claudio Ranieri rekao je da je cilj njegovog tima doći do nokaut faze najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

“Želimo pokazati najbolje, želja nam je pobjeđivati. Moramo se boriti, ali s puno poštovanja prema ostalima. Naš cilj je igrati u Europi na proljeće. Naravno, želimo do nokaut faze.”, jasan je bio Ranieri.

Leicester će sutra vjerojatno biti lišen usluga Dannyja Simpsona koji je šepajući napustio utakmicu protiv Liverpoola u kojoj je Leicester poražen sa 4-1. Međutim, ono što je dobro za Leicester jeste da bi Islam Slimani mogao debitovati.

“Ako bi riskirao sa Simpsonom mogao bih ga izgubiti na mjesec dana, Slimani je spreman za igru. Brugge je dobra ekipa, najbolja u Belgiji. Oni imaju iskustva u Europi, to znači nešto.”, završio je Ranieri

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!