NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri potvrdio da je Leicester zainteresovan za talijanskog napadača

Claudio Ranieri potvrdio da je Leicester zainteresovan za talijanskog napadača

Trener Leicester Cityja Claudio Ranieri potvrdio je da njegov klub prati napredak napadača Pescare Gianluce Lapadule ove sezone, te da će vjerovatno poslati ponudu za njega ovog ljeta.

Claudio Ranieri potvrdio da je Leicester zainteresovan

Prošlog tjedna Leicester je ispisao najljepšu priču u nogometnoj povijesti osvojivši Premier ligu, prvu u povijesti kluba, a u posljednjoj domaćoj ligaškoj utakmici su slavili rezultatom 3-1 protiv Evertona.

Zajedništvo cijelog tima je jedan od razloga zašto su postigli toliko toga ove godine, a ovog ljeta će pokušati dodatno pojačati svoje redove.

Sada kad će igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, Lisice imaju priliku dovesti i najbolje igrače svijeta, ali, kako kaže Ranieri, nemaju namjeru remetiti sklad i harmoniju trenutnog tima.

Ranieri je danas potvrdio da njegov klub već duže vrijeme prati napadača Pescare Lapadulu, koji je ove sezone postigao čak 24 gola u Seriji B, a za kojeg je također interes pokazao i Juventus.

“Želim neke nove igrače koji su na razini mojih trenutnih igrača, želim veću taktičku koordinaciju u timu”, rekao je ranieri za La Gazetta dello Sport.

“Također puno smo pažnje usmjerili na talijanske igrače na transfer tržištu. Lapadula je vrlo dobar, pratimo ga već neko vrijeme.”

“Lisice” su pobjedom protiv Evertona stigle do čak 80 osvojenih bodova ove sezone, što je čak 10 više od drugoplasiranog Tottenham Hotspura, a do kraja je ostala još jedna utakmica.

Leicester će u nedjelju odigrati posljednje kolo na Stamford Bridgeu protiv Ranierijevog bivšeg kluba Chelseaja. Nakon toga, oči cijele nogometne Europe će biti usmjerene na King Power Stadium ovog ljeta, gdje će se stvarati tim za obranu titule.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!