NaslovnicaVijestiClaudio Ranierijev povratak u nogomet odgođen zbog bizarnog pravila

Claudio Ranierijev povratak u nogomet odgođen zbog bizarnog pravila

Claudio Ranierijev povratak u nogomet odgođen zbog bizarnog pravila. Claudio Ranieri je na rubu povratka u nogometni menadžment. Manje od godinu dana nakon što je odveo Leicester City do nevjerojatnog naslova Premier lige, u veljači su ga otpustili.

Claudio Ranierijev povratak

Nakon što je naizgled izgubio svlačionicu, to se pokazalo pravom odlukom, dok je Craig Shakespeare vodio Jamie Vardyja i ekipu daleko od zone ispadanja i u četvrtfinale Lige prvaka tijekom druge polovice sezone.

Ali Ranieri je gotovo spreman da se vrati. Nakon njegovim eksploatacija sa Lisicama u sezoni 2015/16, očekivali biste da Ranieri bude odabran od različitih vrhunskih poslova širom svijeta.

A možda i iznenađujuće, bivši menadžer Chelseaja i Monaca je pristao preuzeti Nantes, koji je nedavno završio sedmi u ligi 1.

[su_euro_soccer_bonus]

Ranieri je izgleda bio postavljen kao novi menadžer, nakon razgovora sa predsjednikom Nantesa, Waldemar Kitaom prošlog vikenda, kako bi zamijenio Sergio Conceicaoa.

Conceicao je nedavno potpisao novi ugovor sa ekipom Nantesa, ali je začudo napustio prošlog tjedna da bi postao novi menadžer Porta.

Ipak, Ranierijev najnoviji pothvat će biti na čekanju jedno vrijeme zbog bizarnog pravila.

Francuski nogometni savez zabranjuje klubovima iz Ligue 1 da imenuju menadžere starije od 65 godina.

Nažalost, Ranieri je dostigao te godine prošlog listopada. Nantes se nada da će dobiti iznimku kako bi im se omogućilo potpisivanje trenera koji je osvojio Premier ligu.

“Liga se slaže, vjerujem da samo francuski nogometni savez (FFF) sa gospodinom Domenechom malo odgađa imenovanje, ne znam zašto”, izjavio je predsjednik Kita za Francuski Info.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ono što nas zanima jest iskustvo Ranierija kao nogometaša i trenera, jer znamo da je trenirao najveće ekipe u Europi.”

Ako bi se ova prepreka zanemarila i Ranieri postane trener Nantesa, ovo će biti njegov povratak u francuski nogomet prvi put od 2014. godine.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Talijanski stručnjak je sa Monacom osvojio Ligue 2 i vodio ih na drugo mjesto u Ligue 1 sljedeće sezone prije nego što je njegov ugovor istekao.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!