NaslovnicaVijestiŠpanjolski nogomet uvodi nove tehnologije: Monitori na klupama u La Ligi

Španjolski nogomet uvodi nove tehnologije: Monitori na klupama u La Ligi

Španjolska La Liga je najavila uvođenje novog videosustava za svaku momčad koja se natječe u njoj. Ovaj sustav će biti sastavljen od uređaja na gol-liniji, VAR-a i FIFA-inog poluautomatskog sustava za prepoznavanje ofsajda, kao i monitora koji će biti postavljeni u trenerskom prostoru na klupi. Ovi monitori će ispunjavati tri svrhe i omogućiti trenerima da brzo pregledaju snimke utakmice, analiziraju nastupe svoje momčadi i procijene slabe točke protivničke momčadi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nove monitore koje će momčadi dobiti na utakmicama imat će mnogo funkcija. Među njima će biti mogućnost pregledavanja incidenta, kao što su ozljede igrača, koje će momčad moći odmah dijagnosticirati i vidjeti kako i gdje su se dogodile. Osim toga, monitori će se koristiti za taktičku analizu tijekom utakmice i za pregledavanje sudačkih odluka. To će momčadima dati više informacija i pomoći im u prilagodbi taktike i strategije tijekom utakmice.

Novi sustav koji će koristiti videoanalitičari na klupi će biti od velike pomoći glavnom treneru u donošenju odluka. Videoanalitičari će sakupljati informacije s terena te ih stavljati na raspolaganje glavnom treneru koji će na taj način imati bolji uvid u tijek igre. Ovaj novi sustav pomoći će treneru u prilagodbi taktike i strategije te mu omogućiti da brzo reagira.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!