NaslovnicaVijestiConte: Chelsea je jak samo na papiru

Conte: Chelsea je jak samo na papiru

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je da je pred njegovim igračima obveza da dokažu koliko vrijede i da je ekipa jaka “samo na papiru”.

antoniocontearsenalvchelseapremierleaguemukat3o0a09l

Chelsea je izgubio od Arsenala sa 0:3 i pretrpio drugi uzastopni poraz, poslije kojeg je pao na osmo mjesto na tablici. “Plavci” nemaju pobjedu u ligi ovog mjeseca, a večeras su primili sva tri gola u prvom poluvremenu.

“Od prvog minuta nismo imali pravi stav, a igrali smo protiv dobrog momčadi, dobro organiziranog u taktičkom i fizičkom smislu. Nakon ovog poraza, znamo da moramo mnogo raditi. Mi smo sada jak tim samo na papiru. To je uvijek problem ekipe a ne pojedinačno, jednog igrača. Kada ništa nije kako treba, igraču je vrlo teško odigrati dobru utakmicu”, rekao je Conte za BT Sport.

Arsenal je poveo poslije pogreške igrača Chelseaja Garyja Cahilla, koji je praktički dodao loptu Alexisu Sanchezu.

“Neću pričati o tome, pošto to nije dobro za igrača. Pobjeđujemo kao tim i gubimo kao tim. Znamo da moramo mnogo raditi i ako netko misli da je ova ekipa spremna boriti … Moramo pričekati da budemo sjajan tim, ne samo na papiru nego na terenu. To je važno”, naveo je talijanski trener.

Chelsea sada zaostaje osam bodova za prvoplasiranim Manchester Cityjem.

“Manchester City je vrlo dobro počeo sezonu. Igraju vrlo dobro. Ali važno je da gledamo što se događa u našoj kući, a ne u drugim kućama”, rekao je Conte.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!