NaslovnicaVijestiConte dao zeleno svjetlo: Zvijezda napušta Stamford Bridge?

Conte dao zeleno svjetlo: Zvijezda napušta Stamford Bridge?

Conte dao zeleno svjetlo za puštanje jednog od najboljih golmana svijeta u ovom trenutku iz Chelseaja. Belgijski internacionalni vratar je nesretan u Londonu, a Plavci su spremni da ga prodaju za pravu cijenu sa Fraser Forsterom kojeg ciljaju za zamjenu.

Conte dao

Antonio Conte je dao Chelseaju zeleno svjetlo za prodaju Thibaut Courtoisa.

Novi menadžer Plavaca, Conte je spreman da se riješi golmana ako klub dobije razumnu ponudu.

Ljetni potez bi također odgovarao Courtoisu, on je napomenuo Conte-u da želi napustiti Stamford Bridge.

Belgijski internacionalac ima napete odnose sa trenerom vratara, Christophe Lollichonom, što je jedan od faktora njegovog nezadovoljstva. On je također nezadovoljan što neće igrati u Ligi prvaka naredne sezone, jer je Chelsea imao stvarno lošu sezonu i odbranu naslova ove godine.

[su_sportingbet_euro2016]

Courtoisovo nezadovoljstvo i pritužbe o životu i treningu u Chelseaju nisu prošli nezapaženo oko kluba.

Plavci su stavili nevjerovatnih 73 milijuna funti cijenu za njega prošlog ljeta, ali sada mogu biti prisiljeni da snize tu vrijednost, s obzirom na njegovu formu ove sezone.

Golman Southamptona i Engleske reprezentacije, Fraser Forster je potencijalna zamjena za Courtoisa, koji bi se mogli zanimati za Real Madrid i PSG.

Chelsea je izvorno kupio Courtoisa iz Genka u njegovoj domovini 2011. godine, ali ga je poslao na posudbu u Atletico Madrid, gdje je proveo ukupno tri godine.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!