NaslovnicaVijestiConte dobio transfer budžet od 200 milijuna funti: Na prvo pojačanje troši...

Conte dobio transfer budžet od 200 milijuna funti: Na prvo pojačanje troši 50 milijuna

Conte dobio transfer budžet od 200 milijuna funti. Na prvo pojačanje troši 50 milijuna. Sa već osvojenim naslovom Premier lige, menažder Chelseaja Antonio Conte sada može početi da gleda naprijed na iduću sezonu, s naglaskom da će raditi na poboljšanju svoje momčadi kako bi se pobrinuo da ga obrani.

Conte dobio transfer

Ne samo da će klub morato to učiniti, već će također imati povratak u Ligu prvaka, tako da neće samo poboljšanje biti na Conteovom umu, već i proširenje momčadi.

Chelsea je ove sezone imao vrlo dobru sezonu, gdje se vjeruje da su osvojili samo zbog nedostatka europskih natjecanja, ali to ne bi smjelo da smanji važnost njihovog osvjanja Premier lige, gdje su harali ove sezone.

S tim činjenicama koje se uzimaju u obzir, Roman Abramović je spreman dati Conteu transfer budžet od 200 milijuna funti kako bi osigrao i zadovoljio ciljeve sljedeće sezone.

[su_euro_soccer_bonus]

I sa svim ovim novcem koji je dostupan, Conte je navodno spreman dati 50 milijuna eura za Tiemoue Bakayokoa, prema pisanju Telegrapha.

22-godišnjak je jedna od zvijezda kluba iz Monaca ove sezone, pomažući im da osvoje ligu, koju su osigurali pobjedom nad St. Etienneom prošlog vikenda.

Monaco se priprema za niz ponuda za svoje najbolje igrače tijekom narednih mjeseci i vjerojatno neće nekome dopustiti da ode na jeftin način.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Brnardo Silva i Kylian Mbappe također privlače veliki interes klubova širom Europe, a Monaco će htjeti da zaštiti gubitak jezgre njihovog mladog i talentiranog tima.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

U izvješć u se također navodi kako je Chelsea zainteresiran za Bakayokovog suigrača Thomas Lemara, ali su svjesni da francuski prvaci neće htjeti pustiti oba igrača, tako da za sada svoje napore fokusiraju na Bakayoka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!