NaslovnicaVijestiConte dovodi šest pojačanja na Stamford Bridge

Conte dovodi šest pojačanja na Stamford Bridge

Chelsea je osvojio naslov prvaka, a Conte već kuje planove za prelazno rok, te ima u planu šest pojačanja za novu sezonu.

pojačanja

Nogometaši Chelseaja tri kola prije kraja osvojili su, po peti put u povijesti, šampionsku titulu Premier lige, pa su mediji na Otoku već počeli sa spekulacijama oko izgleda momčadi Antonija Contea u narednoj sezoni.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Kako prenose lokalni mediji, talijanski stručnjak smatra da mu je za izazove u narednoj natjecateljskoj godini potrebno šest pojačanja, među kojima su defanzivac Southamptona Virgil van Dijk, desni bek Tottenhama Kyle Walker i napadač madridskog Reala Alvaro Morata, koji je Conteov prioritet u ljetnom prijelaznom roku.

Transfer glasine: Belotti u Madridu, Dani Alves u Londonu, Aubameyang u Kini

Asmir Begović otkrio koje pravilo u Premier ligi pod hitno mora biti promijenjeno

Manchester United doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta? Da li je ovo pravi potez Jose Mourinha?

Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone

Što je Cristiano Ronaldo učinio kada je prvi put igrao protiv Lionel Messija?

Ukoliko ne uspije nekadašnjeg centarfora Juventusa privoli na Stamford Bridge, Talijan će se okrenuti angažiranju Romela Lukakua, dok će u utrci za Walkerov potpis morati izboriti sa rivalima iz Manchestera Unitedom i Cityjem.

Nogometaši Chelseaja pobijedili su Watford s 4:3, u zaostaloj utakmici 28. kola Premier lige.

Strijelci za Chelsea bili su John Terry u 22, Cezar Azpilicueta u 36, Michu Batshuayi u 49. i Cesc Fabregas u 88. minutu.

Golove za Watford dali su Etienne Capoue u 24, Daryl Janmaat u 51. i Stefano Okaka u 74. minutu.

Chelsea je u prošlom kolu osigurao titulu, a sada ima 90 bodova. Watford je 16. na tablici engleskog prvenstva sa 40.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!