NaslovnicaVijestiCONTE IMAO POSEBAN ZAHTJEV: Evo zbog čega su prekinuti pregovori između Real...

CONTE IMAO POSEBAN ZAHTJEV: Evo zbog čega su prekinuti pregovori između Real Madrida i Antonija Contea!

Prema pisanju španjolskih medija, dolazak Antonija Contea na klupu Real Madrida je odgođen nakon što je talijanski stručnjak tokom pregovora zatražio od čelnika ‘kraljevskog’ kluba da mu dovedu dva nova igrača.

Conte od Real Madrida zatražio dva nova pojačanja

Klub iz španjolske prijestolnice jučer je i službeno potvrdio kako je Julenu Lopeteguiju uručen otkaz, a tim će privremeno voditi trener Real Madrid Castille Santiago Solari.

[su_bet365_koeficijenti]

Conte je trenutno bez posla, nakon što je dobio otkaz u Chelseaju proteklog ljeta, a u proteklih nekoliko mjeseci je pregovarao sa upravom ‘Plavaca’ oko isplate novca koji mu duguju. Iako je dobio novac prije nekoliko dana, te je slobodan da pregovara sa novim klubovima, kako pišu madridske novine Marca, njegov potencijalni dolazak na Santiago Bernabeu je odgođen zbog posebnih zahtjeva koje je imao.

Naime, u izvješću piše kako je 49-godišnjak od predsjednika Florentina Pereza zatražio dva nova pojačanja. Riječ je o novom centralnom defanzivcu, koji bi se uklopio u njegov sistem sa tri defanzivca, kao i novom napadaču, s obzirom da nema povjerenja u Karima Benzemu, koji igra u razočaravajućoj formi, te Mariana Diaza, koji se proteklog ljeta vratio u klub iz Lyona.

Talijanski stručnjak je u dvije godine koliko je proveo u Chelseaju također imao nesuglasica sa čelnicima kluba oko novih pojačanja, s obzirom da mu nisu doveli brojne igrače koje je tražio, uključujući Artura Vidala, Alexisa Sancheza i Virgila van Dijka. Marca dodaje kako je teško očekivati da će Perez pristati na ove zahtjeve, ali i da još uvijek ne treba isključiti tu mogućnost.

Real Madrid se trenutno nalazi u jako teškoj situaciji. Poraz protiv Barcelone u nedjelju (5-1) im je bio čak četvrti u ligi ove sezone, nakon samo deset odigranih kola, te se nalaze na devetom mjestu sa samo 14 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!