NaslovnicaVijestiConte: Još je prerano govoriti o tituli

Conte: Još je prerano govoriti o tituli

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je da je još rano pričati o borbi za šampionsku titulu u Premijer ligi. Chelsea je u nedjelju na svom terenu pobijedio Manchester United sa 4:0 i primakao se vodećem Manchester Cityju na bod zaostatka. City, Arsenal i Liverpool imaju po 20 bodova i dijele prvo mjesto.

antoniocontechelseatrainingpressconferencecoblb9qzcrgx

“Pobjeda ili poraz ne mijenjaju moje mišljenje ni samopopuzdanje igrača. Ne bi trebalo da gledamo u tablicu već da se koncentriramo na trening i narednu utakmicu, samo tako ćemo napredovati. Ova liga je vrlo teška i svašta može dogoditi. Važno je povjerenje i konstantnost u radu. Pet ekipa su blizu, ali ne bi trebalo da gledamo u tablicu. Još je rano razgovarati o tablici i tituli “, rekao je Conte, prenijeli su britanski mediji.

Chelsea, koji je pobijedio u posljednje tri utakmice bez primljenog gola, u nedjelju igra protiv Southamptona na gostujućem terenu. Londonski klub je u posljednjih osam utakmica izgubio samo jednom u Southamptonu.

Utakmicu će propustiti Cesc Fabregas, au tim će se najvjerojatnije vratiti John Terry i Branislav Ivanović.

“Fabregas nije na raspolaganju, ali se Ivanović potpuno oporavio. John se vratio nakon ozljede, nije mu lako vratiti pravu formu, ali zadovoljan sam. John je važan igrač za nas, i ako igra i ako ne igra, važan je za atmosferu u svlačionici i za cijeli klub “, rekao je Conte.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!