NaslovnicaVijestiConte: Mourinho nije kriv zbog odlaska Salaha iz Chelseaja, a evo i...

Conte: Mourinho nije kriv zbog odlaska Salaha iz Chelseaja, a evo i zašto!

Zvijezda Liverpoola Mohamed Salah igra sezonu iz snova, te je, po mišljenju mnogih, vodeći kandidat za osvajanje Zlatne lopte ukoliko njegov tim osvoji Ligu prvaka ove sezone.

Conte brani Mourinha

Njegov bivši trener Jose Mourinho danas je dao zanimljivu izjavu u kojoj je rekao da odluka o prodaji Egipćanina iz Chelseaja nije bila njegova, te da je on taj koji ga je doveo na Stamford Bridge.

[su_bbworld]

Salah je u Chelsea stigao iz Basela u zimskom prelaznom roku 2014. godine za 16,5 miliona eura, a ukupno je za klub odigrao tek 19 utakmica u svim takmičenjima, te postigao tek dva gola. Samo godinu dana kasnije, napustio je londonski klub i otišao na posudbu u Fiorentinu do kraja sezone, da bi tog ljeta prešao na novu posudbu u Romu. ‘Rimska vučica’ je zatim otkupila njegov ugovor za 15 miliona eura u ljeto 2016. godine. Otkako je stigao u Liverpool, egipatski reprezentativac ne prestaje impresionirati ove sezone, u kojoj je u ukupno 47 nastupa za ‘Redse’ postigao 43 gola i podijelio 15 asistencija.

Mourinho je danas rekao: “Kada kažu da sam ja taj koji ga je prodao, lažu. Ja sam onaj koji ga je doveo. Pristao sam da ga pošaljemo na posudbu, mislio sam da je to potrebno. Dakle, odluka o njegovom odlasku na posudbu je kolektivna odluka, ali nakon tog, odluka o prodaji kako bi se taj novac iskoristio za dovođenje drugog igrača nije bila moja.”

Ipak, ova izjava je neuvjerljiva za navijače Chelseaja, koji nisu zaboravili ni odlazak Kevina De Bruyne, te Romelua Lukakua, koji su također napustili klub dok je Mourinho bio na trenerskoj poziciji. Uz Salaha, oni su također postali igrači svjetske klase, a to pokazuju i ove sezone u Premier ligi.

Međutim, u obranu Mourinha neočekivano je stao i trenutni trener ‘Plavaca’ Antonio Conte, koji je dao svoje mišljenje o cijeloj situaciji vezanoj za odlazak Salaha. Talijanski stručnjak smatra kako se nitko ne može kriviti za njegovu prodaju, jer je on u to vrijeme bio mnogo lošiji igrač, te nitko nije očekivao da će ovako napredovati.

“Situacija nije jednostavna, jer mislim da moramo usporediti Salaha od prije četiri ili pet godina, koji nije trenutni Salah. On je jako napredovao i poboljšao se. Iskustvo u Italiji je bilo vrlo važno za njega. Uvjeren sam da je sada drugačiji igrač u odnosu na prije nekoliko godina.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!