NaslovnicaVijestiConte: Mourinho zaslužuje toplu dobrodošlicu

Conte: Mourinho zaslužuje toplu dobrodošlicu

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je da želi da navijači tog kluba prirede toplu dobrodošlicu Joseu Mourinhu kada u nedjelju s Manchester Unitedom dođe na Stamford Bridge.

antoniocontechelseatrainingpressconferencecoblb9qzcrgx

“Mislim da je Mourinho bio važan trener za Chelsea. Osvojio je tri titule i mislim da je bio važan čovjek za klub. Zaslužuje dobar prijem jer, ponavljam, ispisao je dio povijesti Chelseaja zajedno s igračima i svojim suradnicima. Kada netko osvoji tri titule on ostaje u srcima navijača. to je normalno i on to zaslužuje “, rekao je Conte za britanske medije.

Nogometaši Chelseaja u nedjelju dočekuju Manchester United u utakmici devetog kola Premijer lige. Chelsea je peti na tablici sa 16 bodova, dok je United sedmi s dva boda manje. Mourinho je u dva mandata predvodio Chelsea, a u nedjelju će prvi put igrati protiv tog kluba otkako je u prosincu 2015. dobio otkaz.

“Mourinho je ove sezone, kao i igrači Uniteda – neprijatelj. Ali, samo u sportskom smislu. Veoma ga poštujem, on je veliki trener, osvojio je mnogo trofeja u karijeri. Mislim da zaslužuje maksimalno poštovanje”, rekao je Conte.

Conte će se u nedjelju sresti i sa Paulom Pogba s kojim je radio u Juventusu.

“Pogba se vratio u Englesku gdje se nogometni i rodio. Mislim da je njemu bio san da se vrati u United. Želim mu sve najbolje … Ali, tek nakon utakmice”, rekao je Conte.

Prije derbija s Chelseajem u nedjelju, United je u prethodnom kolu igrao s Liverpoolom na Anfieldu. Taj meč je završen bez golova.

“Gledao sam utakmicu, bila je to teška utakmica dva vrlo dobra momčadi, taktička borba … Mislim da će se Liverpool i United do kraja boriti za titulu”, naveo je Conte.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!