NaslovnicaVijestiConte nakon poraza od Tottenhama: Igrali smo dobro, ali...

Conte nakon poraza od Tottenhama: Igrali smo dobro, ali…

Chelsea je poražen od Tottenhama rezultatom 1:3, a Conte nakon poraza nije želio da govori o prijelaznom roku i stvarima kojima nije zadovoljan.

Antonio Conte nakon poraza od Tottenhama kaže kako je njegova momčad dobro igrala, pogotovo u prvom poluvremenu, te da je važno ostati profesionalac u ovoj situaciji.

“Moja reakcija? Mislim da smo igrali dobro, posebno u prvoj polovici, igrali smo dobar nogomet i trebali smo povesti 2 ili 3:0. Umjesto toga, gol Tottenhama bio je veliki problem u našim glavama i izgubili smo samopouzdanje.”

[su_premierleague]

“Počeli smo dobro drugo poluvrijeme, ali smo primili gol koji ne možete odbraniti, mislim da smo pogriješili i kod trećeg gola. Također, ako imate dobre prilike, ne možete izbacivati loptu na tribine, ali ova sezona ide ovako kako ide”, rekao je Antonio Conte nakon poraza.

Chelsea gotovo sigurno neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali Conte nije zabrinut zbog svog posla.

Emmanuel Frimpong otkriva kako ga je Samir Nasri maltretirao tijekom njegovog vremena u Arsenalu

Transfer glasine: Thomas Tuchel želi preuzeti samo jedan klub, Liverpool pokazao interes za nogometaša PSG-a, Lemar na ljeto definitivno napušta Monaco

“Nisam zabrinut, iskreno, dajem sve što imam, i klubu i igračima, naporno radimo i pokušavamo imati dobru sezonu, ali na kraju mislim da to zaslužujemo”, kaže Conte.

Conte nije želio ući u priču o prijelaznom roku kojim nije bio zadovoljan.

“Ne mislim da je to trenutak za takve priče, nije momenat da kažem ‘rekao sam vam’. Sada je trenutak da pokušamo da nastavimo sa napornim radom kao pravi profesionalci. To je ono što ćemo raditi do kraja”, kratko je rekai Conte.

“Ne možete me da li je plasman u top 4 dio plana, morate pitati ljude iz kluba, moj posao je da radim. Znam to i radim 24 sata dnevno sa svojim pomoćnicima. Klub donosi odluke” jasan je bio menadžer Chelseaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!