NaslovnicaVijestiConte ne pušta Diega Costu

Conte ne pušta Diega Costu

Nakon što je prije nekoliko dana predsjednik Atletico Madrida dao izjavu kojom je najavio dolazak Diega Coste, danas iz Londona potpuno drukčije informacije, jer Conte smatra Costu vrlo važnim igračem momčadi i ne pada mu na kraj pameti pustiti ga da ode iz Chelsea.

Diego Costa

Iako iz Londona stižu informacije koje tvrde da je Diego Costa sretan u Chelseaju i da ne želi napustiti klub, predsjednik Atletico Madrida je otkrio da su pregovori s napadačem u tijeku. “Diego Costa? Priznajem, jako nam se sviđa. U pregovorima smo s igračem i radimo na tome da ga vratimo u Atletico. Blizu smo, ali nemojte tražiti od mene da vam kažem išta više.” prokomentirao je Enrique Cerezo za Gazzamercato.

Ipak danas je novi menadžer Chelsea Antonio Conte izjavio: “Diego Costa je naš igrač, vrlo važan i ostaje ovdje”. Tko će u ovoj borbi pobijediti sigurno nećemo znati sve do kraja prijelaznog roka, a prevagu bi trebao odigrati sami napadač odnosno njegov stav da li želi nastaviti svoj put u Londonu ili se vratiti u Madrid gdje je proveo najbolje dane karijere.

[su_reklama]
Podsjetimo Diego Costa je karijeru započeo u Bragi iz koje 2007. godine prelazi u Atletico Madrid, tada slijede posudbe i jedna sezona u Valladolidu. Nakon toga je u tri sezone u Atleticu u 94 nastupa upisao 43 pogotka i postao jedan od najboljih napadača na Svijetu. 2014. godine se odlučio napustiti Atletico i u transferu vrijednom 32 milijuna funti prelazi u Chelsea, za koji je do sada u 54 nastupa upisao 32 pogotka. Zanimljivo je tkođer da je u karijeri 2 puta nastupio za Brazil nakon čega je prešao u Španjolsku reprezentaciju i upisao 10 nastupa uz 1 pogodak.

Kladionice daleko najveće izglede daju ostanku Diega Coste u Londonu – koef. 1.30, ali ukoliko se stvari promjene koef. na prelazak u Atletico je 3.00. Unibet kladionica nudi oklade u kojima se možete kladiti na prelazak igrača u neku momčad, ali i njegov ostanak u klubu.

Diego Costa koeficijenti

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!