NaslovnicaVijestiConte odgovorio na pitanje hoće li ostati u Chelseaju naredne sezone

Conte odgovorio na pitanje hoće li ostati u Chelseaju naredne sezone

Trener Chelseaja Antonio Conte odgovorio je na pitanje u vezi s ostankom na klupi kluba sa Stamford Bridgea sljedeće sezone.

Trener Chelsea Antonio Conte izjavio je danas kako je sretan u tom klubu, ali da je, s obzirom na njegovu budućnost na Stamford Bridgeu, “sve moguće”.

Talijanski mediji su prethodnih dana prenijeli da su trener Juventusa Massimiliano Allegri i Maurizio Sarri iz Napolija, glavni kandidati za posao u Chelseaju, a Conte je rekao da će londonski klub odlučiti o tome.

[su_premierleague]

“Ostalo mi je još godinu dana ugovora, ali kako što svi dobro znate, sve je moguće. U jednom trenutku ste tu, a u drugom vas je već zamijenila druga osoba”, naveo je Conte, prenio je Sky Sports.

Conte je prošle sezone osvojio naslov prvaka u Premier ligi i ušao u finale FA kupa.

Transfer glasine: Još jedan Engleski velikan se uključio u borbu za Alexisa, United dovodi lijevog beka, Chelsea kupuje napadača Barce

Pep Guardiola otkrio ime jednog igrača koji može dostići Messijev nivo

“Za trenera ovakvog kluba normalno je da postoje razne priče, iako si osvojio titulu i igrao u finalu FA kupa. To je povijest ovog kluba i trenera. Imam mnogo iskustva u ovakvim situacijama. Ali, ovdje je nešto čudno ako su me mediji poslije poraza od Burnleya brzo smijenili. Mislim da se to u drugim klubovima ne događa “, dodao je talijanski trener.

[su_cashout]

Naglasio je kako je sretan u klubu, da će nastaviti raditi kao profesionalac i da “nikad neće odustati”.

“U nogometu je vrlo teško ostati u jednom klubu mnogo godina, posebno u Engleskoj. U prošlosti je bilo drugačije, ali sada su u Engleskoj sretni kada rano otpuste trenera. Pričamo o ostanku u Chelseaju, a povijest kluba je jasna, normalno je da mediji pišu o Chelseaju”, rekao je Conte.

Chelsea je u subotu remizirao bez golova sa Leicesterom na Stamford Bridgeu, i sada se nalaze na diobi drugog mjesta sa Manchester Unitedom i Liverpoolom, sa tri boda više od četvrtoplasiranog Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!