NaslovnicaVijestiConte otkrio tko će napustiti Chelsea u slučaju dolaska Džeke

Conte otkrio tko će napustiti Chelsea u slučaju dolaska Džeke

Trener Chelseaja Antonio Conte potvrdio je kako će Michy Batshuayi otići negdje na posudbu ukoliko Edin Džeko dođe u klub.

Conte otkrio tko napušta Chelsea

Batshuayi je na Stamford Bridge stigao u ljeto 2016. godine iz Marseillea za čak 39 miliona eura, ali nikada se nije uspio izboriti za mjesto u početnih jedanaest. U prethodne dvije sezone bio je zamjena, prvo Diegu Costi, a sada i Alvaru Morati.

Njegov klub se u posljednjih mjesec dana povezuje sa dovođenjem novog napadača, a imena koja su do sada spominjana su Andy Carroll, Peter Crouch i Ashley Barnes, ali u klub će po svemu sudeći doći napadač Rome i bivši igrač Manchester Cityja Edin Džeko.

U izjavi za Evening Standard, Conte je potvrdio da će Batshuayi morati pronaći novi klub ukoliko reprezentativac Bosne i Hercegovine dođe do kraja mjeseca.

“Situacija je ista kao sa Kenedyjem. Ukoliko dođe još jedan napadač, onda će Batshuayi morati otići na posudbu. Mislim da želi igrati redovno, tako da je ovo ispravan potez. Ukoliko ostanemo sa istim igračima od početka sezone, ništa se neće promijeniti. Kada jedan igrač ode, drugi može doći, i suprotno.”

“Mislim da u svakom trenutku moramo biti iskreni prema našim igračima. Trenutno ne znam hoće li u klub doći još jedan napadač”, dodao je talijanski stručnjak, te nastavio: “Međutim, u ovom trenutku, ne želim se riješiti niti jednog igrača.”

[su_no1forfootball]

“Puno puta igrači traže odlazak kako bi negdje drugdje igrali redovno. U tim slučajevima oni moraju pokazati da zaslužuju igrati redovno. Mislim da je svako dobio svoju priliku da igra i pokaže svoju vrijednost. Sada moram donijeti odluku koja je najbolja za tim.”

“Svaka utakmica je drugačija, protivnici su drugačijeg kvaliteta. Moram donositi najbolje odluke i iskoristiti prednosti svojih igrača na najbolji način. Naš posao (trenera) nije jednostavan niti lagan. Ponekad uspijevamo unaprijediti tim, ponekad ne, ali moramo davati sve od sebe za postizanje tog cilja.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!