NaslovnicaVijestiConte poručio upravi Chelseaja koja tri igrača da mu dovedu ove zime

Conte poručio upravi Chelseaja koja tri igrača da mu dovedu ove zime

Borba za titulu u Premier ligi je već po svemu sudeći gotova za Chelsea, koji za vodećim Manchester Cityjem zaostaje 13 bodova, te ima odigranu utakmicu više.

Conte želi dovesti tri pojačanja

‘Plavci’ su danas na domaćem terenu slavili protiv Brightona, a golove su postigli Alvaro Morata u 46. minuti i Marcos Alonso u 60. minuti. To je za Moratu bio deveti gol u 16 odigranih utakmica u Premier ligi ove sezone, te je jedna od rijetkih svijetlih točaka u timu Antonija Contea, s obzirom na očekivanja prije starta sezone.

Talijanski stručnjak ne krije nezadovoljstvo, što zbog situacije u kojoj se njegov tim nalazi, što zbog odnosa sa upravom, koja mu prošlog ljeta nije dovela igrače koje je zahtijevao. Ipak, u nadolazećem zimskom prelaznom roku on se nada drugačijem ishodu, a prema pisanju engleskih medija već je sastavio listu igrača čiji dolazak na Stamford Bridge očekuje sljedećeg mjeseca.

Njegova prva meta je vezni igrač Evertona Ross Barkley, čiji ugovor sa timom iz Liverpoola ističe na kraju sezone, te će gotovo sigurno napustiti klub. Za njega je zainteresovan još jedan klub iz Londona, a u pitanju je Tottenham Hotspur.

Sljedeći igrač koji bi mogao doći na Stamford Bridge je zvijezda Monaca Thomas Lemar. Za njega interes već duže vrijeme pokazuje Arsenal, koji ga je pokušao dovesti posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka, ali s obzirom da je Alexis Sanchez ostao na Emiratesu, taj transfer se nije dogodio.

[su_no1forfootball]

Monaco je nakon osvajanja francuskog prvenstva prošle sezone prodao većinu zvijezda, uključujući Bernarda Silvu, Tiemouea Bakayokoa i Benjamina Mendya, koji su došli upravo u Premier ligu. Lemar se smatra jednim od najvećih talenata na svojoj poziciji, a Conte smatra da je baš on igrač koji mu je potreban za nastavak sezone.

Treća i posljednja meta talijanskog stručnjaka ove zime je krilni igrač Bayer Leverkusena Leon Bailey. On je u njemački klub stigao prošle godine iz belgijskog Genka, a u deset nastupa od prve minute u dresu Leverkusena postigao je šest golova. 20-godišnjeg mladog reprezentativca Jamajke krasi velika brzina i odličan dribling, te nema sumnje da bi se dobro uklopio u Premeir ligu, gdje baš takvi, fizički vrlo jaki igrači ostvaruju velike uspjehe.

Pred upravom Chelseaja je možda i ključni prelazni rok, s obzirom da, ukoliko ovaj put ne ispune želje Antoniju Conteu, Talijan bi mogao otići iz kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!