NaslovnicaVijestiConte potpisuje novi ugovor i dobija 200 milijuna funti za ljetni prijelazni...

Conte potpisuje novi ugovor i dobija 200 milijuna funti za ljetni prijelazni rok: Ovo su tri igrača koja želi dovesti u Chelsea

Conte potpisuje novi ugovor i dobija 200 milijuna funti za ljetni prijelazni rok. Ovo su tri igrača koja želi dovesti u Chelsea. Da li su navijači Chelseaja mogli dobiti više dobrih vijesti, kada je Mirror izvjestio da je Antonio Conte spreman potpisati novi ugovor nakon finala FA kupa protiv Arsenala.

Conte potpisuje

Postoje glasine da će Inter Milan pokušati uvjeriti Contea da napusti Chelsea, ali to se vjerojatno neće dogoditi.

Morate se zapitati, zašto bi Talijan napustio Chelsea upravo sada, posebno za klubom koji je završio na sedmoj poziciji u Seriji A.

Plavci su uvjerljivo osvojili Premier ligu, vratili se u Ligu prvaka, a Roman Abramović je spreman dati Conteu ogroman budžet za ljetni prijelazni rok.

[su_euro_soccer_bonus]

Život nije mogao biti bolji za 47-godišnjaka.

Oh, čekajte, da mogao bi. Conteov novi ugovor vrijedan je 9.6 milijuna funti godišnje, što ga čini najbolje plaćenim menadžerom u Chelseajevoj povijesti.

Conteu je potreban novi napadač. Teško je uočiti bilo kakve slabosti u Conteovoj ekipi upravo sada. Chelseajeva obrana je neuobičajeno krhka u nekim trenucima, ali su ipak primili manje golova od Manchester Cityja, Liverpoola i Arsenala.

Conte će, međutim, imati jedno mjesto da popuni, ukoliko Diego Costa napusti Stamford Bridge.

[su_bet365__1m_spectacular]

Napadač je već mjesecima povezan sa odlaskom, s tim da su Tianjin Quanjian i Atletico Madrid zainteresiran za 28-godišnjaka.

Ako Costa ode, Conte zna točno tko će ga zamijeniti. Conte ima 200 milijuna funti budžeta – tkoga to želi Conte?

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Seriji A: Zanimljiv završetak sezone za talijanske klubove

Telegraph izvještava da će Abramović Conteu dati 200 milijuna funti, gdje su Evertonov napadač Romelu Lukaku, Southamptonov Virgil van Dijk i 22-godišnji Monacov Tiemoue Bakayoko na njegovoj listi želja.

U izvješću se dodaje kako će Chelsea tražiti da dovede novog beka, krilnog igrača i novog zamjenskog vratara za Thibauta Courtoisa, dok će Asmir Begović potpisati za Bournemouth.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!