NaslovnicaVijestiConte: Terry neće otići, on je jako važan igrač za mene

Conte: Terry neće otići, on je jako važan igrač za mene

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je danas da nema namjeru da pusti Johna Terryja da ode, unatoč spekulacijama da bi kapetan mogao otići na posudbu u zimskom prijelaznom roku. Dodao je da je Terry veoma važan igrač za njega i za tim.

važan igrač

Terry nema sigurno mjesto u prvom timu pored Davida Luiza, Garyja Cahilla i Césara Azpilicuetae. On je ove sezone igrao samo pet prvenstvenih utakmica, a bio je prvotimac u utakmici protiv Peterborough prošlog vikenda u FA kupu, kada je isključen.

Britanski mediji spekulirali su da bi 36-godišnji Terry mogao otići na posudbu u Burnemouth, što je trener te ekipe Eddie Howe negirao.

Conte ne namjerava pusti Terryja da ode sa Stamford Bridgea.

“John je važan igrač u našem timu, za momčad, za mene. Njegov rad na terenu, u svlačionici i izvan nje je fantastičan. To pokazuje da je odličan igrač ali i veliki čovjek i za mene je sjajno što imam takvu osobu da mi pomogne u prvoj sezoni u klubu. Zbog toga John ostaje kod nas, on je naš igrač, on je u mojoj ekipi. kada vidim situaciju koju želim i kada vidim da zaslužuje da igra, on će igrati. on je zaista važan igrač za mene.”, rekao je Conte, prenijeli su britanski mediji.

Chelsea je danas savladao Leicester u gostima sa 3-0 i bez Diega Coste, a na njegovom mjestu igrao je Eden Hazard uz Williana i Pedra. Golove za londondski klub postigli su Alonso dva puta i Pedro. Chelsea se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 52 boda u 21 odigranoj utakmici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!