NaslovnicaVijestiConte u Chelsea dovodi veznjaka Rome!

Conte u Chelsea dovodi veznjaka Rome!

Italijanski stručnjak Antonio Conte, prema pisanju engleskih i italijanskih medija, skoro pa sigurno će naredne sezone biti novi šef stručnog štaba londonskog Chelseaja. Navodno je dogovor već postignut i još samo preostaje da se i zvanično potpiše ugovor.

Conte u Chelsea dovodi veznjaka Rome!

Italijanski trener je već počeo sa sklapanjem ekipe za narednu sezonu, a kako prenose italijnski mediji, on je izuzetno interesovanje pokazao za dovođenje sjajnog i vrlo borbenog Belgijanca i veznjaka Rome Radje Nainggolana.

Ovaj pouzdani vezni fudbaler je jedna od glavnih figura u Romi ove sezone, a njegove glavne odlike su srčanost i požrtvovanost čime je pridobio simpatije velikog broja navijača. Standardan je u početnom sastavu Rome, a u posljednjem kolu Serije A je svojim golom donio veliki bod Vučici protiv Intera.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Njegove igre nisu prošle nezapaženo i špekuliše se da bi uskoro mogao da promijeni klub, a pored Chelseaja za njega je zainteresovan i Juventus, posebno u slučaju ako proda Paola Pogbu ovog ljeta, što je veoma izvjesno.

Postoji još nekoliko klubova iz Premier lige koji su pokazivali interesovanje za Belgijanca, ali je samo Antonio Conte konkretan u svojim namjerama da ga dovede u svoj naredni tim.

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!