NaslovnicaVijestiChelsea šokiran ovom izjavom Antonio Conte-a

Chelsea šokiran ovom izjavom Antonio Conte-a

Chelsea šokiran ovom izjavom Antonio Conte-a. Conte će postati menadžer Chelseaja ovog ljeta – i rekao je da John Stones neće biti prioritet kada on dođe na Stamford Bridge.

Chelsea šokiran

Evertonov i Engleski branič je još uvijek glavna meta Chelseaja, a tehnički direktor Michael Emenalo ima namjeru da ponudi 50 miliona funti za njega.

No, Conte je rekao da je italijanski branič – Leonardo Bonucci – bolji izbor za njega.

Naime, Daily Star tvrdi da Conte nije uvjeren oko Stonesa, kojeg je Chelsea pokušavao da potpiše već tri puta prošlog ljeta.

Italijanski trener Conte vidi Juventusovog Bonuccija, koji ima 28. godina, kao najbolju opciju za njega. Branič Juventusa košta oko 25 milijuna funti – pola od onog što košta Stones, ako se Everton mogne uvjeriti da ga prodaju.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Conte je također zagrizao za Interovog Andreu Ranocchiju, koji je na posudbi u Interu.

Ranocchia, koji ima 28. godina, je pred kraj svog ugovora, koji ističe na kraju sezone.

Chelsea se već suočava sa borbom za Stonesa sa Manchester Cityjem.

Klub sa Stamford Bridge-a traži zamjenu za stopera i kapitena Chelseaja, John Terryja, koji ima 35. godina i kojem ugovor ističe na kraju sezone.

Everton se uspio oduprijeti prvim pokušajima Chelseaja da osigura Stonesa, ali da li će ga Abramović dovesti prije nego što Conte dođe na Stamford Bridge? To ostaje da vidimo.

Klub sa Goodison parka također će pokušati da zadrži Romelu Lukakua, veznjaka Ross Barkleya i Stonesa.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!