NaslovnicaVijestiConte: Zbog ovoga smo izgubili od West Hama, nedopustiv poraz!

Conte: Zbog ovoga smo izgubili od West Hama, nedopustiv poraz!

Antonio Conte, menadžer Chelseaja, objasnio je uzrok poraza na gostovanju West Hamu, dodavši kako je to “nedopustiv poraz”.

nedopustiv poraz

Nogometaši West Hama pobijedili su danas na svom terenu Chelsea sa 1:0 u malom londonskom derbiju 16. kola engleske Premier lige. Jedini gol na utakmici postigao je Marko Arnautović u šestom minutu, što je bio njegov prvi pogodak u dresu West Hama.

[su_premierleague]

Ovo je takođe bio i prvi trijumf trenera Davida Moyesa od dolaska sredinom studenog na klupu West Hama umjesto Slavena Bilića.

Chelsea je gotovo tokom cijelog meča imao inicijativu, ali gotovo nijednom nije ozbiljnije ugrozio gol Adriana. Odbrana West Hama bila je na visokom nivou, odbijala je gotovo sve nalete gostiju, pa su tako “čekićari” na kraju došli do trećeg trijumfa, a prvog od kraja rujna u Premier ligi. West Hem sada ima 13 bodova na 18. mjestu Premier lige, dok je Chelsea treći sa 32.

Antonio Conte otkrio tko je po njegovom mišljenju trebao osvojiti Zlatnu loptu

Ovaj dvojac iz Premier lige je najsličniji Iniesti i Xaviju po njihovom načinu igranja nogometa

Trener Bluesa, Antonio Conte, nakon poraza je izjavio: “Razgovarati o šansama za naslov nakon ovakvog poraza bilo bi čudno, pogotovo jer nam je to četvrti poraz u 16 utakmica. Iskustvo mi govori, da ako želite naslov u prvom dijelu sezone možete izgubiti jednom, dvaput”

“City ih je uspio dobiti jer je pronašao put do mreže, mi smo stvarali prilike, ali ih nismo iskoristili i zato smo izgubili. Igrači su bili umorni, mnogi igraju stalno i plaćamo za to.”

[su_live_koeficijenti]

“Ne bih još o pojačanjima, ima još punih mjesec dana da ta tema dođe na raspravu. Reći ću klubu mišljenje, pa će na kraju oni odlučiti.”

“Krenuli smo u sezonu porazom od Burnleyja. Od Cityja smo izgubili jer smo imali dva dana za pripremu utakmice. A onda nas je dobio i posljednji Crystal Palace, a sad i West Ham koji ne znam koliko nije znao za pobjedu. U takvim utakmicama je nedopustivo gubiti bodove. Pa i uoči sezone sam rekao da će biti teška i govorio istinu”, rekao je Italijan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!