NaslovnicaVijestiConte želi da napusti Chelsea, novi klub mu nudi 60 milijuna eura!

Conte želi da napusti Chelsea, novi klub mu nudi 60 milijuna eura!

Antonio Conte želi da napusti Chelsea na kraju sezone i da se vrati u domovinu, jer je navodno dogovorio prelazak u Inter. Klub iz Milana ponudio mu je četverogodišnji ugovor vrijedan 60 milijuna eura.

želi da napusti

Conte je pristao na ponudu ljudi iz Suning grupe, posebno što je uvećana za 16 milijuna eura u odnosu na prvobitnu, pa je preostalo samo da vlasnik Chelseaja Roman Abramovič da “zeleno svjetlo”.

Ovaj 47-godišnji trener na taj način vraća se na Apenine nakon samo godinu dana, nakon što je napustio reprezentaciju Italije poslije Europskog prvenstva u Francuskoj, a prethodno s velikim uspjehom vodio i bio nogometaš Juventusa, velikog Interovog rivala.

Prema navodima medija u Engleskoj i Italiji, Conte ima loš odnos s Abramovičem. Trener je nezadovoljan zato što još ne zna koliki mu je budžet za pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, kao i zato što mu vlasnik nije dozvolio da mu stručni stožer ima šestoricu asistenata, već samo trojicu.

Osim toga, navodi se da Conteu nedostaje obitelj, koja i dalje živi u Italiji, pa i zbog toga želi da napusti Englesku.

Conteov dolazak u Inter, koji na ljeto najavljuje velike promjene u igračkom kadru i dolazak respektabilnih pojačanja, znači i odlazak aktualnog trenera “nerazzurra” Stefana Piolija.

Conte je ove sezone preporodio Chelsea i na dobrom je putu da osvoji titulu prvaka Engleske s Chelseajem, jer trenutno ima deset bodova više od drugoplasiranog Tottenhama.

Inter je trenutno šesti u Seriji A, sa šest bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!