NaslovnicaVijestiCoquelin upozorio Barcelonu: Spreman sam za Iniestu!

Coquelin upozorio Barcelonu: Spreman sam za Iniestu!

Vezni igrač Arsenala Francis Coquelin izjavio je da jedva čeka večerašnji susret osmine finala Lige prvaka protiv Barce, u kojem će biti zadužen za čuvanje Andresa Iniesta.

francis coquelin

Coquelin je odmarao u utakmici FA Kupa protiv Hull Cityja u subotu, a očekuje se da će se vratiti u početnu postavu protiv europskih prvaka večeras na Emiratesu.

24-godišnjak je priznao da će biti težak zadatak igrati protiv igrača kao što je Iniesta, ali je uzbuđen jer želi pokazati svoju vrijednost upravo protiv Luis Enriqueovog tima.

“On je igrač kojeg volim. Svaki igrač kojeg imaju je skoro najbolji na svakoj poziciji. Igrati protiv njega će biti teško, ali spreman sam za Iniestu i jedva čekam utakmicu.”

“Svaki igrač želi igrati protiv tima koji je na ovoj razini, pa tako i ja. Svi žele igrati ovakve utakmice.”

Barca je uvjerljiv favorit za prolazak u četvrtfinale, ali Coquelin se nada da će “Topnici” ponoviti igru sa utakmice protiv Guardiolinog Bayerna iz grupne faze Lige prvaka.

“Barcelona je vjerovatno najbolji tim na svijetu u ovom trenutku. Očito je da se radujemo utakmici, iako će biti jako teška. Nadam se da možemo učiniti nešto protiv tako jakog tima.”

“Svi moraju biti spremni 100 posto i ne smiju igrati sa strahom. Moramo biti spremni i vjerovati da možemo nešto učiniti. Ukoliko s tim uvjerenjem počnemo utakmicu, možemo učiniti velike stvari. Pokazali smo to protiv Bayerna prije par mjeseci. I tada su mnogi govorili da ne možemo pobijediti, a mi smo pokazali da možemo konkurirati velikim klubovima također.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!