NaslovnicaVijestiCosta: Conte me je SMS porukom obavijestio da ne računa više na...

Costa: Conte me je SMS porukom obavijestio da ne računa više na mene

Prvi strijelac Chelseaja Diego Costa otkrio je da mu je menadžer Antonio Conte SMS porukom poručio da ne računa na njega naredne sezone.

sms porukom

“Chelseajev sam igrač, ali tamo me ne žele. Conte mi je preko poruke priopćio da me nema u planovima. Šteta, već sam ljudima iz kluba proslijedio tu poruku, jasno je sve, menadžer ne računa na mene i moram pronaći drugi tim.”, rekao je Costa španjolskim novinarima poslije utakmice te reprezentacije protiv Kolumbije.

Costa ističe da bi volio da se vrati u madridski Atletico, odakle je za 40 milijuna eura stigao u Chelsea prije tri godine, ali da je problem zabrana transfer “jorgandžija”.

>>Analiza: Bosna i Hercegovina – Grčka, kvalifikacije za SP 2018.

“Teško mi je čekati zimu i da budem bez utakmica pet mjeseci. Moram misliti i na Svjetsko prvenstvo.”, navodi 28-godišnji nogometaš.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Očigledno da Conte nije zaboravio sukob sa Costom u siječnju kada je igrač zahtijevao da ga “plavci” puste u Kinu. Upravo je kineski klub i sada prvi u redu za potpis strijelca 20 golova u Premiershipu prošle sezone, s ponudom da postane najplaćeniji nogometaš svijeta. Chelsea je spremio njegovu zamjenu, povratak iz Evertona Romelua Lukakua, pišu britanski mediji.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!